Ако по времето на вашето раждане луната се е намирала

...
Ако по времето на вашето раждане луната се е намирала
Коментари Харесай

Ако си роден с луна в Рак

Ако по времето на вашето раждане луната се е намирала в знака Рак, то това значи, че вашите страсти, усеща и подсъзнание са в синхрон с характерностите на архетипа Рак. Чрез тази публикация целим да ви разкажем и да ви срещнем с тези характерности, като по този метод ще ви помогнем да разберете какво значи, луната ви да е в зодия Рак.

Ако си роден с луна в Рак

Първо, би трябвало да поясним, че всяка зодия има своя шеф - планета, Слънцето или Луната. Управителят на зодия Рак е точно Луната, което значи, че без значение какви са другите позиции в рождената ви карта, вие сте човек на настроенията.

Хората с луна в Рак са извънредно уязвими и сантиментални. Повярвайте, те усещат повече в сравнение с можете да си визиите. Силния прилив на страсти при хората с луна в Рак е безмилостен и всяко нещо, което на вас би могло да ви се стори напълно нищожно, на тях би предизвикало прочувствен срив на силите.

Именно поради мощния прилив на страсти даже възприятието за яд се показва в нескончаем рев в множеството обстановки. Дори най-малката обстановка е допустимо да ги просълзи, а по-късно имат потребност да се отдръпват, с цел да успокоят сълзите си. Не един път са чували израза: Спри да преувеличаваш! Но не, те в действителност не преувеличават, тъй като усещат всяка една страст в пъти по-силно от останалите хора.

 Луна в Рак

Хората с луна в Рак са благи, грижовни и покровителствени натури, само че от време на време им е в действителност мъчно да се провиснал. Според изследвания в детството на тези хора майката е изиграла огромна роля върху техните страсти, защото постоянно са били подценявани и са получавали студено отношение. В разследване на това хората с луна в Рак стават любящи родители, които се стремят да схващат децата си и да бдят над тях даже повече, в сравнение с е належащо.

Интересен факт е, че интуицията на хората с луна в Рак е извънредно развита. Те могат да преценяват индивида насреща за минути и да разгадаят безпогрешно техните планове. Това обаче не ги прави застраховани против злонамерници, защото е техен инстинкт да бъдат бранители, което ги трансформира уязвими и елементарно манипулативни. Хората постоянно се възползват от тази им линия, а по-късно децата на Луната още веднъж биват наранени.

Ще се изненадате какво въображение имат хората с луна в Рак. Могат да основат в главата си всевъзможни сюжети, та дори и със театрални резултати, които не са били употребявани досега. С часове могат да мечтаят, гледайки унесено през прозореца, без да им омръзне.

При добре аспектирана Луна те биха се издигнали до висша нематериалност, също по този начин биха построили положително публично състояние.

 Роден с луна в Рак

Въпреки че хората с Луна в Рак са почтени и обективни, от време на време имат податливост към операции. В дадени обстановки те могат ловко да употребяват своите мощни страсти като оръжие, с цел да получат това, което желаят.

След като към този момент познавате характерностите на хората, родени с луна в Рак, следва да разбирате по-добре същността на душата на тези нежни създания. Така ще знаете за какво реагират по съответен метод в дадени обстановки и ще можете да си дадете сметка, че емоционалността на хората е друга и би трябвало да бъде уважавана.

Вижте още какви са:

- хората с луна във Водолей;

- хората с луна във Дева;

- хората с луна в Лъв.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР