Ако плановете на Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе се

...
Ако плановете на Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе се
Коментари Харесай

Драматичен обрат в и без това драматично дело в Пловдив


Ако проектите на Иванка Ройдова от пловдивското село Браниполе се бяха сбъднали, на Гергьовден 2016 година на празнична софра щеше да загине цялото семейство на брат й - синът и дъщерята му, зетят и две внучета, съобщи кореспондентът на БГНЕС в пловдивския район.

Самият й брат трябваше да почине преди този момент от свръхдоза инсулин и това да мине за трагичен случай. Крайната цел на тези в действителност кървави схеми стои едно завещание от над 4 млн. $, оставено от бащата на Ройдова в Америка. Лошият й късмет, който я докара в съда, вместо в света на богатите, е индивидът, нает да реализира всеобщото ликвидиране - той се оказва служител на реда под прикритие.

Обвинителният акт против 66-годишната Иванка Ройдова, предявен през март 2016 година, съдържаше всички детайли на холивудски трилър с детайли на хорър. Делото се гледа в Окръжен съд - Пловдив и присъдата условна - три години с пет години изпитателен период. На излизане от делото, роднините не бяха удовлетворени, Ройдова също. Тя апелира, прокуратурата също.

Днес Апелативен съд - Пловдив излезе с решение и белезниците на Ройдова бяха поставени още в правосъдната зала - тя отива за три години в пандиза.

Наследството от 4 млн. $ е действително. Проблемът е, че бащата - бежанец от доста години, скъсал с българското си семейство за десетилетия и възстановил връзките към края на живота си, в последна сметка е оставил всичко на друга жена - българка, която е била наета да се грижи за него. Ройдова от самото начало изтъкваше в съда, че и да отстрани целия жанр, отново няма да наследи милионите, само че явно този мотив остана без последици. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР