Ако планирате скоро да косите тревата за първи път, първо

...
Ако планирате скоро да косите тревата за първи път, първо
Коментари Харесай

Шест правила за косене на трева, които трябва да спазвате, за да предотвратите бедствие с тревата - и дата за първото косене на годината

Ако планирате скоро да косите тревата за първи път, първо би трябвало да завършите някои жизненоважни мерки, в случай че не Не желая скъпо струваща злополука.

Градинарите може би гледат през прозорците си към поникващата трева и възнамеряват първото подкастряне за 2024 година в този момент, когато пролетта е добре и в действителност е пред нас. Март по традиция е месецът, в който би трябвало да си върнете джагата, защото растенията и дърветата се съживяват и стартират да наподобяват непокорни, само че специалист предизвести да не прибързвате.

Британското време е също толкоз непредсказуемо както е, може да хвърли ключ в работата по градинарството и месецът беше доста мокър за мнозина в Обединеното кралство, което основава някои проблеми освен за разхвърляната трева, само че и за вашата косачка.

Крис Бонет, създателят на GardeningExpress.co.uk предлага да се изчака, до момента в който изискванията се подобрят: „ Средата до края на март нормално е идеалното време за първото косене за годината, тъй като температурите ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР