Ако питате някой по-възрастен мъж, ще ви каже, че приятелства,

...
Ако питате някой по-възрастен мъж, ще ви каже, че приятелства,
Коментари Харесай

"Игри на волята" ражда приятелства! Кои участници останаха приятели и кои намериха нови чрез шоуто

Ако питате някой по-възрастен мъж, ще ви каже, че другарства, каквито се раждат в казармата, на друго място не се раждат. Ние обаче сме гледали " Игри на волята " и можем да ви кажем, че другарствата от формата са също толкоз мощни.

А другарствата от " Игри на волята " не познават нито време, нито сезони, нито градове. Ето едни от най-емблематичните от тях:

Виж още: Алекс Робов със мощно обръщение след гибелта на Денис: " Пълната независимост е тук "  

Елена и Стефания

Близначките участваха като един участник в първия сезон на " Игри на волята ", а да кажем, че не бяха любимки на останалите участници, ще е малко. Но всичко остана зад тила им и на напред във времето застанаха спомените. Защото в последна сметка Игрите са прекарване, което се изживява един път. Близначките останаха положителни другари с Наско.

Но както се споделя, това не е всичко! Близначките се сприятелиха и с други участници от последващи сезони, като да вземем за пример Борислав и Лазаринов от втория и Елизабет от сегашния.

Веско Панчев

Дали ще е в България, или пък ще е в Съединени американски щати, Веско съумя да сътвори другарства с други участници от Игрите. В профила му има фотоси с някои от звездите от първия сезон, само че най-вече са тези с Джералдин, тъй че бихме предположили, че точно с нея са се разбрали най-добре.

Виж още: Ах, тази Ксения! Коя е красивата брачна половинка на Андрей от " Игри на волята " и с какво се занимава 

Марешка

Тя беше една от най-скандалните участнички от първия сезон на " Игри на волята ". След като бе отстранена обаче продължи живота си по своя личен път, без от него да са част участници от нейния сезон или от различен. И по този начин до преди няколко дни! Тогава тя съобщи, че е същински почитател на Елизабет и даже желае да си направи зъби като нейните. 

Ваня

Това даже не е просто другарство, това е скъпо другарство. В селфи с Борис още на старта на " Игри на волята " Ваня написа, че предходната година той е крещял пред тв приемника, до момента в който тя се е състезавала, а в този момент функциите им се разменят. " Успех, шампионе ", пожела му тогава тя.

Виж още: Има ли грехове Семира от " Игри на волята "? Риалити звездата се пречисти на свято място

Вайс

Вайс беше една от най-приятните изненади във втори сезон на " Игри на волята ". Той разруши клишето за ММА бойците и сподели, че е един интелигентен, другарски надъхан и бодър човек. Оказа се, че той е добър другар със Симеон от новия сезон на шоуто и точно той е неговият любимец за продобиване на огромната премия.

Изображение: https://www.instagram.com/vesko.panchev/
https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/
https://www.instagram.com/tornado.twins/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР