Ако Петър Волгин стане евродепутат, България ще загуби един силен

...
Ако Петър Волгин стане евродепутат, България ще загуби един силен
Коментари Харесай

Ако Петър Волгин стане евродепутат, България ще загуби силен журналист и ще спечели слаб политик

Ако Петър Волгин стане евродепутат, България ще загуби един мощен публицист и ще завоюва един слаб политик. Няма метод добър публицист да стане добър политик и противоположното. Така заключава в свои размишления по тематиката за кандидатурата на Петър Волгин за Евроизборите, издигната от „ Възраждане “ Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява поста ѝ без редакторска интервенция:

Ако Петър Волгин стане евродепутат, България ще загуби един мощен публицист и ще завоюва един слаб политик. Няма метод добър публицист да стане добър политик и противоположното. Дали не е по-полезно Волгин да остане на мястото си, където стига до хиляди хора, в сравнение с да се загуби из 705 евродепутата и от него да не зависи нищо. Разбира се, той си взема решение, само че от време на време момент прелъщение коства непостижима цена.
Направо си представям ситуацията, когато Костадинов спусне някоя заповед до Волгин и каква ще бъде реакцията….

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Известният публицист Петър Волгин става народен представител, напомня SafeNews.

Той ще бъде подложен на второ изцяло избираемо място в листата на „ Възраждане “ за идния евровот. Това подсигурява мястото му в Европейския парламент, защото се чака групировката на Костадин Костадинов да се показа безапелационно на изборите през юни, когато се засилват основно хора, недоволни от политиката на Европейския съюз. Това съобщи „ Филтър ”.

Волгин, чиито ярки позиции радват слушателите на БНР, е измежду дребното публицисти в националните медии, които не се опасяват да пазят непопулярни позиции.

Неотдавна шефовете на БНР смъкнаха негово изявление с съветския дипломат Елеонора Митрофанова, напомня още SafeNews.

Причината – то авансово бе оповестено за „ путинска агитация ”. След това Волгин направи собствен ютюб канал. В него той кани посетители и води полемики с тях, без да се преценява с никава цензура и напън.

Преди да одобри офертата на „ Възраждане “, Волгин е бил ухажван от Корнелия Нинова. Тя се пробвала да го убеди да бъде повдигнат за евродепутат от името на Българска социалистическа партия. Възпитаникът на Класическата гимназия обаче предпочел националистите на Костадинов пред намаляващите симпатизанти на Нинова, която съумя да изгони от партията стотици знакови имена.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР