Ако партийните лидери не помислят за хората, ще имаме избори

...
Ако партийните лидери не помислят за хората, ще имаме избори
Коментари Харесай

Бургазлии ще изберат жена за кмет през 2023-та, ако любимецът им не се кандидатира отново

Ако партийните водачи не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат, предсказа тя

През 2023 година ще има доста митинги, само че повода няма да е гладът, а безхаберието на политиците. Ако те не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. Няма да има водеща партия, тъй като българите са безпределно обезверени. Това предсказа ясновидката Станка Ангелова, която е и астролог, в извънредно изявление за Флагман.БГ. 
 
„ Хората в Бургас имат вяра на настоящия кмет. Той е техният любим, само че в случай че не се кандидатира за вота през тази есен, жена ще бъде определена “, сподели още ясновидката, която е разкрила дарбата си да вижда бъдещето и да оказва помощ на хората след захапване от отровна змия. От лапите на гибелта я избавя прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

-Изпращаме една година, в която войната, рецесията, обедняването и изборите бяха основни думи, само че гледаме с вяра към 2023-та, за която обаче ваши сътрудници астролози споделят, че няма да е по-щастлива. Кое ще е най-важното, с което светът ще се сблъска през идващите 12 месеца?

-Изпращаме една относително тежка година освен за България, само че и за доста страни и все пак, бе доста по-добра от 2021-ва и 2020-та, когато бе тежката рецесия с пандемията и когато хората умираха в действителност като мухи, а целият свят беше на нокти и правеха от невъзможното допустимо за оцеляването на човечеството. 2022-ра също беше доста сложна, динамична година, само че по-добра от предходните. 

2023-та ще е също сложна, защото продължава това, което е от тази година – напрежение, война, скачащите цени, безхаберието на политиците. Те не мислят за това, че мерейки си силите, стават причина за рецесията. Много страни са наранени от това безхаберие. Една от тях е Украйна. В желанието си Путин да се потвърди и откаже, остават трайни следи, само че в негативна светлина. 

Годината обаче ще е добра за България.

-Преди да се появят на политическия небосвод партиите на митинга, вие предсказахте отдръпването на Бойко Борисов. Тогава обявихте, че той ще уточни различен политик за министър председател и по този начин се случи. Наскоро обаче водачът на ГЕРБ сподели, че България може да има държавно управление, в случай че президентът връчи третия мандат на „ Демократична България “ и бъде повдигнат още веднъж проф. Габровски за министър-председател? Ще се случи ли това, или напролет ще има още веднъж избори? 

-За страдание политиците ни не мислят с главите си, а с егото си. Стремежът е да се покажат кой е по-по-най. Преди години отново бяхме в подобен под напрежение интервал, когато имаше непрестанен конфликт сред Сергей Станишев и Бойко Борисов. Некоректни бяха нападките и от двете страни. Тогава България отново беше в спешна обстановка. В момента, в който водачът на Българска социалистическа партия пое в друга посока и остави на Борисов водачеството, нещата се бяха кротнали. Сега обстановката е същата и в случай че партийните ръководители не помислят за хората, които са пострадали от всичко това, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. 

-А в случай че има нови избори през есента какво ще се промени?

-Нищо. Няма да има водеща партия, тъй като българите са безпределно обезверени. Те не имат вяра на политиците и партийните водачи би трябвало да схванат, че е нужно да завоюват хората, а не партиите. Към тях би трябвало да се извърнат, да кажат какво ще създадат за тях, само че освен да го обещаят, с цел да имат поддръжката. Когато народът види, че партийците си извършват обещанията, ще има държавно управление, което ще ръководи. Иначе на три, на шест месеца и на една година ще заставаме пред урните. 

-Изборите в Бургас се чака да са доста оспорвани. Ще се кандидатира ли за пети път Димитър Николов, откакто Бойко Борисов сподели, че към този момент бил изтощен и загатна, че ГЕРБ ще има различен претендент за градоначалник? 

-Хората имат вяра на настоящия кмет. Той е техният любим. Те виждат какво прави за тях и ще го поддържат още веднъж, само че политиците в случай че решат да очернят някого, го вършат по всякакъв метод. 

-Ако не се кандидатира обаче, кой има най-големи шансове да завоюва изборите?

-Ще е жена. 

-По време на пандемията от COVID-19 президентът предизвести, че гладът може би ще победи страха и хората да излязат на улицата, помитайки всички ограничавания...

-Не, няма такава заплаха...

-По подигравка на ориста Румен Радев в този момент ръководи страната посредством служебни държавни управления, а съгласно Българска социалистическа партия, вместо да отделят 3 милиарда лв. за обществена политика, е планувано едни 6 милиарда лв. да отидат за въоръжаване. Може ли гладът да провокира гражданска война? Може ли да се каже, че 2023-та е годината на митингите?

-Не е въпросът в глада. Не мога да кажа, че хората гладуват. Има в действителност такива, които едвам свързват двата края. Ще има доста митинги, само че няма да е в основата гладът, а безхаберието на политиците, които се пробват да управляват този народ. 

-А бедствия ще има ли?

-Няма да е нищо по-фатално, в сравнение с до момента се случва. Ще ви кажа една алегория, с цел да ме разберете по-добре: Господ реши да изпрати във всяка страна по един ангел-хранител, с цел да я пази. Когато доближи реда до България, те бяха свършили. Тогава Бог сподели, че откакто за тях няма ангел-хранител, страната ни ще я пази самият Той. 
 
Наистина е по този начин. Тя е под Неговата протекция. Нека хората да знаят, че всичко си има начало и край и да не злоупотребяват. 

- Войната в Украйна по кое време ще спре? 

-Докато страните поддържат Киев, скоро няма да се постави завършек на спора. Никой не мисли за хората. От това страда народът, само че ще мине и няма да се стигне до Трета международна война. 

-А ще се стигне ли до потребление на нуклеарни оръжия?

-Не. На няколко пъти ще е на косъм да се случи най-страшното, само че и това ще ни отмине. 

-Кризата в Европа, подбудена от глобите против Русия и загубата на евтините първични материали, ще се задълбочи ли? За разлика от нас българите, западняците не са привикнали да стягат колани. Промяната в виталния стандарт може ли да докара до появяването на нов Хитлер?

-Той към този момент е на хоризонта, само че се надявам да не се задълбочат нещата...

-А кой е той?

-Той е в деяние, само че хората няма да чуят от мен името му.

-От няколко месеца западните медии бълват неистини за здравословното положение на Владимир Путин. Даваха му дни живот, тъй като бил доста болен...

-Не. Не е истина това. 

-Сега пък се популяризират небивалици по какъв начин американците щели да го убият. Не е ли по-вероятно да бъде свален от власт от самите руснаци? Каква е ориста му?

-Всички знаят, че Путин е извънредно мощен общественик. Хората са недоволни от това, че той атакува страна, с която двата народа са като братя и в този момент страдат деца и възрастни. Те не са съгласни с това, само че прелом е неуместно да стане. Ще има съглашение сред Русия и Украйна с намесата на други страни, само че с атентат няма да съумеят да трансформират нищо. Много е мощен във всяко едно отношение. Бил е по-толерантен, а в този момент през последните години стартира да прави неща, които са недомислени.

Властниците, които демонстрират мощ, а не човечност, не помнят, че и те са земни. Всички в един миг си отиваме, само че остава болката, разрухата, разочарованието. 

-Заради това, че 2023-та се отъждествява със 7-ица, някои от влюбените евентуално биха избрали 7 юли, с цел да се оженят. Магическа ли е тази дата и има ли по-добри дни за встъпване в сватбен съюз?
 
-Всеки ден, когато се отнася за влюбени, е превъзходен. Дали ще е на рождената им дата, годишнина или ден, който те ще си изберат, може да се каже, че е прекрасен. Нека сами създадат своят избор!

-Казват, че първите секунди на Новата година са вълшебен миг, от който зависи значително по какъв начин ще живеем през идващите месеци. Какво бихте споделила на хората, с цел да имат повече щастливи мигове през 2023-та?
 
-Бих им поискала да бъдат здрави, сполучливи, толерантни, а ръководещите да имат повече човечност!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР