Ако отскоро сте заедно или е минало някакво време от

...
Ако отскоро сте заедно или е минало някакво време от
Коментари Харесай

8 подаръка за Свети Валентин за двойки в своята „honeymoon” фаза


Ако неотдавна сте дружно или е минало някакво време от първата ви годишнина, е допустимо да се зачудите дали сте от „ тези двойки ”. Подарявате ли си дарове за Св. Валентин? Как ще реагира индивидът до вас на нещо за празника? Възможно ли е да му пристигна допълнително и да го усети като намек „ щом аз съм ти взел/а подарък, чакам и от теб ”?

Спокойно. Ще отговорим на всички тези въпроси. Първо дано споменем, че би трябвало да се подразбира, че жестът е най-съществен. С несполучлив подарък обаче ще съумеете да изтриете всяко положително усещане от въпросния жест.

Когато сте в honeymoon фазата* е значимо да зададете избран звук за да образувате нещо като обичаи между тях.

Колкото и скептично настроени да сте, Свети Валентин може да бъде доста добър мотив за това. Достатъчно е единствено да подарите на индивида до вас нещо, което споделя „ мисля за нас ” или „ познавам те по-добре, в сравнение с предполагаш ”.

Ако те видят какъв брой смисъл сте вложили в нещо, което даже на пръв взор е малко, тогава няма по какъв начин да ви се разсърдят. А в случай че сте късметлии, могат да изискат да почерпят ентусиазъм от жестта при идващ мотив.



Тениски на Lacoste и Netflix

Започваме с нещо супер просто в лицето на matching тениски. Нашето предложение тук е семплата.

Първият мотив е, че Netflix & chill се счита за база на благополучен взаимен живот. Вторият, че Lacoste е марката на Григор Димитров. Да не забравяме, че откакто подписа с него българинът завоюва. Как човек да не заобича стилното крокодилче следователно?

На тениската на Netflix животно явно е цялостен крокодил, ситуиран над логото на най-голямата стрийминг платформа. Фланелката може да служи като увещание на индивида за обичаните му сериали или за приятното време, прекарано дружно на дивана.

Бяло или черно, дънково яке или сако, кадифе или вълна, най-хубавото е, че отива на всичко.



Конструктор LEGO Icons Botanical

Да подарите цветя и редене на LEGO едновременно - това съчетават конструктокторите от серията LEGO Icons Botanical. Най-хубавото е, че откакто ги сглобите остават като грациозен аксесоар за дома, който не изисква поливане. Плюс, че също както същинските цветя стоят добре в съвсем всяка ваза.

В случай, че ви се прииска да ги наредите отново, сами или с индивида до вас, може постоянно да ги разглобите и да започнете отначало.



Бонбони LOVE EDITION от Lakrids by Bülow

На някои хора, в случай че не им говорите в шоколад (или най-малко в нещо сладко), значи все едно не им говорите.

Датският бранд за безглутенови бонбони Lakrids by Bülow има. Единият е с ягоди и сметана - много в стила на Уимбълдън, другият е праскови и маракуя.

Когато отхапете или разделите бонбона на две, ще забележите, че лакрицът в ядрото му е завършен като сърце - в случай че сте по-конкуретно настроени, с половинката ви може да си извършите съревнование чие сърце ще е по-добре завършено.



Продуктивност посредством домашна подготовка

Хората, които имат опит със спорта, са наясно какъв брой могат да се натоварят и с най-базова екипировка. Междувременно тези, които са нови в тренирането, имат мотив да стартират своето фитнес странствуване в комфорта на дома, без оправданията за време и място.

Колекцията на ИКЕА се състои от 19 универсални продукта, измежду които доста са както за спорт, по този начин и за предпазване. Част от тях са толкоз красиви и мултифункционални, че могат да се употребяват и като мебели или акценти в дома ви. Такова е шкафчето, което служи за скамейка за спорт и за холна масичка.

Освен постелките, стойката за облекла или кръглите тежести за трениране, изключително усещане прави от сбирката.

Който е упражнявал в стая вкъщи, знае какъв брой бързо става задушно и че през зимата няма по какъв начин да се остави отворен прозорец за дълго.

Един подобен апарат бързо би избавил ситуацията по време и след подготовка, изключително когато сте двама. Дори и да тренира единствено един в несъмнено време, сигурно ще диша доста по-добре, ще бъде по-ефективен и ще има предпочитание да повтои още веднъж.



Фигури Funko POP! Valentine`s

Свежа концепция, която може да отива на всеки интериор и да разтопи сърцето на получателя.

Funko POP! преобразява героите от " Междузвездни войни ", комиксите на DC и Marvel и " Кошмари на Елм Стрийт ".

За Свети Валентин марката пусна тематични комплекти от или общоприетите фигури, преобразени в розово и алено или.



Колани на Diesel

Ако концепцията с matching тениските ви се е сторила скучна, какво ще кажете за matching колани? На Diesel.

Кой може да не помни провокативните акции на марката, щом ги е видял един път. Diesel се е затвърдил като безспорен бранд бунтовник. на Седмицата на модата е единствено един от дребното тематични мигове за марката през годините.

„ Мачването " на коланите е нещо като идващото равнище за фешън двойка. Може единият от вас да носи, другият -, или и двамата едноцветни. Оттук насетне вие избирате дали другите ще ги виждат или не.



Билети за спектакъл

Омръзна ли ви да стоите у дома и да се облъчвате със синя светлина? Развлечението под форма на спектакъл може да бъде идеалното прекарване отвън дома. И най-хубавото е, че се комбинира с вечерна разходка из центъра на града.

Сезонът на постановките тече с цялостна мощ, тъй че сведете избора до жанрове или обичани артисти и режисьори.



Настолна игра Unmatched

Unmatched е една от най-атрактивните стратегически настолни игри. С версията получавате ексцентричен двубой, в който няма значение кой воин е по-силният, а само по какъв начин ще употребявате уменията му.

Разнообразните тактики, които могат да се подхващат с ходовете, ще ви разрешат да изиграете доста разнообразни игри с половинката.

Както и да ги опознаете по нов метод като се откъснете от действителния свят за малко.

* Понятието honeymoon phase обгръща интервала на първите две години от връзката. В този интервал се счита, че всичко е най-вече занимателно, моментите са цялостни с интензивна фамилиарност и пристрастеност и като цяло времето с обичания е най-жадувано. По-късно, в случай че връзката продължи, настава стадия на хубавичко обич.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР