Ако откриете, че постоянно мислите за размяна на плътски ласки,

...
Ако откриете, че постоянно мислите за размяна на плътски ласки,
Коментари Харесай

Това са двете зодии, които постоянно мислят за секс

Ако откриете, че непрекъснато мислите за замяна на скотски милувки, това може да се дължи на вашия звезден знак.
Независимо дали вярвате в астрологията или не, нашите зодии дават информация за разнообразни аспекти на нашите персони и склонността ни към коитус е един от тях.
Кои са зодиите, които непрекъснато мислят за секс?

Скорпион
За никого не е изненада, че този мощно буен воден знак оглавява листата, когато става въпрос за полови мечти. Макар и да е прочут с това, че е мнителен и недоверчив, откакто Скорпионът ви ревизира и ви сметне за лоялни и надеждни, тази секси сирена с наслада ще отприщи дивата си страна. Неговата фамозна пристрастеност и пренебрежение към всекидневието ще подсигуряват, че любовният ви живот в никакъв случай няма да бъде отегчителен. С непрекъсната мисъл за секс, очаквайте от него да изпраща мръснишки известия през целия ден, да е наясно с най-новите сексиграчки на пазара и да бъде извънредно пробен със секспозите. Не очаквайте да имате захаросан секс със Скорпион.

Овен
Управляван от Марс - планетата, която дава отговор за нашите полови влечения - не е чудно, че този огнен знак обича положителната гимнастика в чаршафите. Силно енергични, с известност на смелчаци, подгответе се за спонтанност, когато се споделяте интимно с Овни. Говорим да се присъединим към навитаците, които храбро вършат секс на орда на аероплан, на задния ред в киното или даже в някое кьоше в парка. Овните също са известни с остроумието си и с мръсните си смешки. За разлика от Скорпиона, който избира прочувствена обвързаност, когато става въпрос за неговите полови сътрудници, Овните са гневно самостоятелни и с наслада ще запазят приближен лист с „ приятели” единствено за секс и в никакъв случай не биха отказали на свалката за една нощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР