Ако откриете, че губите енергия в спалнята, но не можете

...
Ако откриете, че губите енергия в спалнята, но не можете
Коментари Харесай

Скритата причина, която може да възпрепятства сексуалния ви живот

Ако откриете, че губите сила в спалнята, само че не можете да разберете за какво, повода може да е дехидратацията , пишат от.

Сигурно се питате: „ Как мога да бъда обезводнена? Никога не се усещам жадна. “ Жаждата обаче е единствено един от методите, по който тялото подсказва, че е обезводнено. Има и доста други сигнали на организма - в това число намалено либидо .

Дехидратацията не е за занемаряване - когато не запълвате съответно водния запас на тялото си, възприятието за жадност е един от последните признаци, които то ви дава, преди да стартира да отмъщава .

В случай че: усещате устата си суха или лепкава, мускулите ви се изморяват по-лесно от нормално, имате суха кожа и сте наясно, че не сте отишли до тоалетна половин ден, това са все признаци, че организмът ви стачкува .

Вижте в галерията другите последствия, които предизвиква дехидратацията в половия ви живот , и по какъв начин да я преодолеем.
 Врагът в леглото - дехидратацията, и по какъв начин да го победим  Врагът в леглото - дехидратацията, и по какъв начин да го победим  Врагът в леглото - дехидратацията, и по какъв начин да го победим  Врагът в леглото - дехидратацията, и по какъв начин да го победим
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР