Ако от понеделник насам сте малко по-изнервени и припряни, това

...
Ако от понеделник насам сте малко по-изнервени и припряни, това
Коментари Харесай

Луната среща Нептун в Риби утре: всичко е възможно, но ето за какво да внимавате

Ако от понеделник насам сте малко по-изнервени и припряни, това не трябва да ви изненадва, тъй като в астрологичен проект седмицата ни подготвя към ентусиазъм към смяна и деяние. Това изясни в ефира на предаването „ На кафе “ Вихра Петрова, като изясни, че повода се крие във обстоятелството, че Луната към момента е в знака на Водолея, който не търпи статуквото.

„ Поривът да тръгнете в нова посока ще бъде доста мощен “, прецизира тя.

А в случай че имате опция, силата и смелостта да последвате поривите си, имайте поради, че тази седмица Луната е растяща, по тази причина моментът е съвършен за нови инициативи.

След напрегнатия понеделник, през днешния ден Луната минава в Риби, по тази причина се отдайте на релакс и изобретателни занимания и избягвайте значимите решения.
                             

В сряда Луната освен е в знака Риби, само че и прави съвпад с шефа на този знак, планетата Нептун. Това ще изостри вашата сензитивност, по тази причина внимавайте кои са хората, които допускате до себе си, тъй като всички ще бъдем склонни да попиваме техните страсти и сила.

Утрешният ден е значим от позиция на астрологията и по още една причина – Слънцето навлиза в знака на Стрелеца, където ще остане до 22 декември. Като един от най-позитивните знаци, Стрелецът ни зарежда с доста мощна сила и благополучие.

Неслучайно в интервала към Коледа ни се коства, че всичко е допустимо – знакът Стрелец ще поддържа вярата и вярата ни и ще пробуди желанието ни да откриваме нови хоризонти.

Предстоящият интервал е оптимален за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.

Вихра обаче предизвестява всички представители на зодиака да бъдат умерени и да не прекаляват с оптимизма, по тази причина внимавайте да не надцените опциите си с планове, за които моментът не е подобаващ.

В четвъртък огнената сила ще стане още по-силна, тъй като Луната влиза в Овен. Не се изненадвайте, в случай че сте малко по-нетърпеливи и усетите прилив на храброст за неща, за които до момента не ви е стигал кураж.

Какво още ни чака до края на седмицата и по какъв начин планетите ще повлияят на решенията и настроението ви, разберете във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР