Ако от известно време си необвързан и копнееш да имаш

...
Ако от известно време си необвързан и копнееш да имаш
Коментари Харесай

Търсите си ново гадже? Ето къде да го намерите

Ако от известно време си самостоятелен и копнееш да имаш половинка до себе си, не спри у дома и не чакай любовта да почука като по знамение на вратата, до момента в който си вкъщи. Това просто няма по какъв начин да стане. Дори да се запознаете в мрежата, отново ще би трябвало да излезете и да се видите. Затова излизай повече, бъди постоянно в въодушевление и в най-скоро време ще си намериш сътрудник в живота. Най-често хората срещат половинката си в кръга на общите си другари. Другият вид е да срещнеш бъдещия си сътрудник в работата или в учебно заведение.

Сайтът „ Mail.ru” направи изследване и откри кои са местата, където е максимален шансът да си намериш половинка.

69% от интервюираните са дали гласа си за възникване на обич измежду приятелите, 49% най-често са си намирали гаджета в работата или в учебно заведение. Според 15% е допустимо да се запознаеш с половинката си в клубове по ползи или на улицата.

Едва 13% считат, че е допустимо да намериш любовта онлайн, а 11% са на мнение, че нощните заведения, заведенията за хранене, театрите, изложбите и концертите са местата, където човек може да срещне бъдещето си гадже. 9% са дали гласа си за фитнеса, 5% за градския превоз, а 2% считат, че това може да се случи в библиотеката.

В анкетата са взели присъединяване 1 600 души от 138 обитаеми места в 46 области в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР