Ако от известно време си имаш нов приятел и не

...
Ако от известно време си имаш нов приятел и не
Коментари Харесай

По Ръцете Му Ще Разбереш Как Ще Се Държи С Теб

Ако от известно време си имаш нов другар и не знаеш що за човек е, погледни ръцете му. Според учените ръцете на мъжете издават какво ще бъде отношението им към дамите – дали ще бъдат благи или груби с тях, написа в. Daily mail.

Представителите на мощния пол, които са с по-дълги безименни пръсти от показалците нормално се държат благо и деликатно с половинката си. Затова, в случай че искаш да схванеш по какъв начин ще се държи гаджето си с теб, погледни ръцете му.

Мъжете, които имат идентични по дължина показалци и безименни пръсти, имат по-грубо отношение към приятелката си.

Според учените съотношението на показалците и безименните пръсти при мъжа се дефинира от хормоналното им ревю в утробата. Оттук следва и отношението им към дамите след време.

Господата, които имат по-дълги безименни пръсти по отношение на показалците, изслушват деликатно дамите, обичат да се смеят на шегите им, вършат постоянно похвали и са склонни на редица взаимни отстъпки. Те се държат добре с дамите, без значение дали имат полов интерес към тях или не.

Мъжете с съвсем идентична дължина на показалците и безименните пръсти са склонни да подвигат кавги за щяло и нещяло и постоянно влизат в спорове както с мъже, по този начин и с дами.

До тези резултати се стигнало, откакто експертите създали изследване, което обхванало 155 доброволци. Те попълвали въпросници за всеки собствен човешки контакт с времетраене над 5 минути. От тях се виждало тяхното държание, което било определяно като „ свадливо “ или „ доброжелателно “.

източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР