Ако освободят Иван Гешев, те му развързват ръцете още повече.

...
Ако освободят Иван Гешев, те му развързват ръцете още повече.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ако освободят Иван Гешев, те му развързват ръцете още повече

" Ако освободят Иван Гешев, те му развързват ръцете още повече. Има хора, които виждат в него политическо бъдеще. Има ниша за нова консервативна мощ. ГЕРБ избързаха малко, само че това им отваря нов късмет. Изцяло политическа е борбата Гешев-Сарафов. Това е опит на ГЕРБ-СДС да си изчистят имиджа ". Това съобщи политологът Първан Симеонов от " Галъп " пред NOVA News.

Според него в този момент идва времето на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов, че в този момент е времето за конституционни промени. Политиците в този момент са раздвоени, тъй като хората желаят държавно управление, само че желаят да се харесат " на своите хора ". Това, което направи Гешев, сложи в шах всички, само че усилва възможностите за сформиране на държавно управление, счита Симеонов.

За парламентарната действителност и събирането на болшинства политологът сподели, че Има Такъв Народ имат политическа стремителност и може да се откачат като помощно колело. Гешев има тъкмо позициониране, той е подготвил позициите си за тази война – той е със Съединени американски щати, с Израел, срещу Путин.

Според Евелина Славова от " Тренд " " тази война (в прокуратурата) ще има доста епизоди. " Може би доста по български се случва цялата обстановка, приказваме за институции и подобен вид " закани, аз се опасявам, ти се страхуваш… Никой не е в добра обстановка, всеки би трябвало да реши по-малкото зло. Ще има и въпрос към Гешев - за какво си мълчал до момента ", сподели Славкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР