Ако оставките на тримата министри бъдат внесени и това е

...
Ако оставките на тримата министри бъдат внесени и това е
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако оставките на министрите бъдат внесени и това е мнението на ГЕРБ, би следвало те да бъдат подкрепени

Ако оставките на тримата министри бъдат импортирани и това е мнението на ГЕРБ, би следвало те да бъдат подкрепени. Такова мнение изрази пред публицисти в Народното събрание вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, който е и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Той обаче посочи, че персоналното му мнение е, че не би трябвало да се бърза.

"Моето мнение е, че преди да излезе следствието и да се види каква е същинската причина, не би следвало да се одобряват оставките. Ако се окаже, че злополуката е напълно неточност на водача, кой е отговорен за това? Става въпрос за едни министри, които могат да бъдат предпазени, в случай че погледнем тяхната работа ", съобщи той.

По въпроса за съдружните връзки Каракачанов съобщи, че би трябвало да има естествен разговор и е било редно Обединените патриоти да бъдат осведомени за подадените оставки на министрите, а не да научават това от медиите.

"Има ли разговор, има съгласие. Няма ли разговор, в случай че всеки реагира, когато откри за нужно и както откри за нужно, се получават сходни разнобои ", разяснява Каракачанов.

"Опитвам се да всявам малко повече успокоение и здрав разсъдък, добави той по отношение на връзките в обединението Обединени патриоти ", приключи министърът на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР