Ако окончателното харизване на Пловдивския панаир бъде допуснато, това ще

...
Ако окончателното харизване на Пловдивския панаир бъде допуснато, това ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов

Ако окончателното харизване на Пловдивския панаир бъде позволено, това ще бъде съвършената илюстрация за връзката сред съветското въздействие и корупцията у нас.

Това съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов след несъстоялата се изключителна сесия на пловдивския Общински съвет, който трябваше да реши въпроса за собствеността на Пловдивския панаир. В самия завършек на 2022 година Георги Гергов изиска да получи 350-те декара на парцела в подмяна на обособяването на 6 декара за Операта. Нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на днешното съвещание.

“Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е отсам и няма нищо общо. Ще търсим отговорност персонално от Бойко Борисов по всички политически способи за това, което се случва ”, съобщи още Иванов.
Според него въпросът е не просто следващото закононарушение против ползите на Пловдив и жителите му, а е проблем от национално значение, който тества изказванията на разнообразни политически сили за евроатлантическата им ориентировка. Народният представител обясни, че сходни решения не се вземат без политически тил на най-високо равнище.

“Това е проява по какъв начин съветското въздействие и корупцията в България се сплотяват, с цел да спрат развиването на страната и безусловно да я плячкосат ”, сподели Иванов.
Бизнесменът и някогашен депутат от Българска социалистическа партия Георги Гергов е почетен консул на Руската федерация в Пловдив и съветски жител. Според ръководителя на “Демократична България ” в локалния Общински съвет Веселина Александрова до момента в който Европейски Съюз конфискува парцели на представители на режима н Путин, общинските съветници на евроатлантическата партия ГЕРБ подаряват за празниците 350 дка от Пловдивския панаир таман на почетния съветски консул в града.

“Демократична България ” към този момент събира подписи за ново общинско съвещание по проблема на 9 януари, ден преди идното Общото заседание на акционерите на “Пълдин Туринвест ” АД, с цел да се предотврати даването на Пловдивския панаир на Георги Гергов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР