Ако община Пловдив реши, че стадион Христо Ботев не може

...
Ако община Пловдив реши, че стадион Христо Ботев не може
Коментари Харесай

Боби Михайлов алармира: Не се ли проведе България- Унгария, страната ни я грози изключване от УЕФА

Ако община Пловдив реши, че стадион " Христо Ботев " не може да одобри футболната евроквалификация България - Унгария, следствията за българския футбол биха били ужасни. Това мнение изрази президентът на БФС Борислав Михайлов в изявление за Българска национална телевизия.

" Затова моля към хората от които зависи това нещо, да проявят здрав разсъдък и да разрешат да се играе, тъй като тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол изобщо, и Локо Пд и всички тимове ", сподели Михайлов.
 Филипов: Нулева е вероятността мачът България - Унгария да се играе на
Филипов: Нулева е вероятността мачът България - Унгария да се играе на " Колежа "

Драмата продължава

" Едно такова неотдаване на стадион е като отвод от образуване на спортно съревнование, което значи, че страната не е помогнала на федерацията да си провежда мача, което значи интервенция, което значи изключване от УЕФА.

Не приказваме единствено за отнемане на тимовете от присъединяване в европейските шампионати, тук приказваме за блокиране в границите на много дълъг интервал на целия футбол в България. Това е немислимо, няма аргументи да се случи това, това би било безспорна злополука ", съобщи президентът на БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР