Можете да спечелите безплатни сандвичи за цял живот, ако промените името си на „Subway“

...
Ако обичате сандвичи и не сте толкова запалени по името
Коментари Харесай

Ако обичате сандвичи и не сте толкова запалени по името си, Subway има предложение за вас.

Тази седмица веригата за бързо хранене обяви, че един щастлив клиент, който законно промени първото си име на „Subway“, ще бъде възнаграден с безплатни абонаменти „Deli Hero“ за цял живот.

Състезанието ще бъде отворено онлайн от 1 август до 4 август на SubwayNameChange.com и всеки възрастен в САЩ може да участва. Печелившият състезател просто трябва да се съгласи с промяната на името, ако бъде избран на случаен принцип. Компанията каза, че ще възстанови на победителя правните разходи и разходите за обработка, свързани с промяната на името.

Както се нарича веригата за сандвичи, Subway отправя призив към „супер фенове“.

„През 2022 г. един суперфен лагерува за два дни, за да си направи татуировка на логото на Subway Series в замяна на безплатен Subway за цял живот“, каза Subway при обявяването на конкурса.

По-рано този месец Subway представи нов сандвич, включващ студени разфасовки, които се нарязват на място в ресторантите, вместо да се разделят предварително.

За да представи своята колекция „Deli Hero“, веригата извърши основен ремонт, който отне повече от две години, според Subway, който го нарече „една от най-сложните промени, които марката някога е правила“. Инвестира повече от 80 милиона долара в машини за нарязване на месо и ги инсталира в над 20 000 ресторанта.

От дебюта на новия сандвич Subway казва, че е продал повече от два милиона Deli Heroes.

Победителят в състезанието трябва да премине проверка на миналото и трябва да предостави на компанията доказателство за промяната на името в рамките на четири месеца след приемането на наградата, която ще бъде присъдена под формата на $50 000 в карти за подарък на Subway.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР