Ако обичате футбола, но мразите да не можете да сте

...
Ако обичате футбола, но мразите да не можете да сте
Коментари Харесай

Вашият iPhone получава ново безплатно спортно приложение от Apple - ето как да получите достъп до него днес

Ако обичате футбола, само че ненавиждате да не можете да сте в крайник с всички дейности на терена, Apple може да има Отговорът. Американският софтуерен колос преди малко разкри напълно ново приложение за iPhone, наречено Apple Sports, което се надява да направи гледането на всички най-нови резултати и статистики доста по-лесно.

Той е наличен от през днешния ден в App Store на Apple и откакто го изтеглите, ще можете да видите данни онлайн за голове, жълти картони, коефициенти за залагане, детайлности за игра по игра и сформира на тимове. Освен това има елементарен достъп до таблици на лигата онлайн, което прави супер елементарно да ревизирате по какъв начин се оправят противниците и какъв брой добре се показва обичаният ви тим.

Apple споделя, че е направила приложението Sports супер елементарно за потребление и няма да има да са някакви досадни реклами или изскачащи прозорци, които претрупват нещата. Има и лесни способи да добавите обичаните си тимове и лиги с идни мачове и голове, всички показани на екрана.

Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР