Ако нямате зодия Близнаци до вас, можем само да ви

...
Ако нямате зодия Близнаци до вас, можем само да ви
Коментари Харесай

9 причини защо Близнаците са неустоими

 зодия-близнаци

Ако нямате зодия Близнаци до вас, можем единствено да ви съжаляваме.

Ето 9 аргументи за какво всички толкоз доста обичаме този знак:

1. Те са интелигентни и мислещи

Трудно ще откриете човек зодия Близнаци, който да не обича да се самоусъвършенства, не уголемява знанията си по разнообразни способи, не гледа последните документални филми по Nat Geo или не чете последната си обичана книга уединено.

Ако имате непосредствен Близнаци, обезпечено ще бъдете добре осведомени по необятен кръг от тематики.

2. Те са с огромно сърце и обичат гневно

Близнаците знаят какво е да бъдеш неразбираем. Те усещат дълбока взаимност към тези, които наказани незаслужено. Можете да говорите с Близнаците безусловно за всичко, да разголите душата си и излеете сърцето си пред тях и те ще ви посрещнат с отворени прегръдки. Те няма да избягат от болката ви.

3. Те са мощно приспособими

Една от огромните благословии на Близнаците е тяхната дарба да се приспособяват към нови обстановки. Те са естествено приспособими и когато се появят нови условия, умеят да се оправят сносно.

4. Те са буйни

Да, правилно е. Близнаците могат да драматизират. Така е, тъй като възприятията им са дълбоки. Всяка връзка с Близнаци ще бъде буйна и ще бъде придружена с бабуни по пътя. Но красивото на пристрастеността на Близнаците е, че тя идва от желанието да се поправят проблемите и да се намира решение за тях, а не от предпочитание да се наранява.

Те стартират спор, не тъй като желаят да се карат, а тъй като желаят неотложно решение. Близнаците простят елементарно.

5. Те са самостоятелни с дух на бунтовници

Близнаците не обичат да бъдат слагани в рамки. Те не обичат разпоредбите и не обича да им се подрежда какво да вършат. Те ще вършат неща, единствено с цел да ви потвърдят, че не можете да ги контролирате.

6. Те постоянно ще бъдат същински с вас

Като въздушен знак Близнаците имат мощното предпочитание да бъдат свободни. Това значи, че те би трябвало постоянно да бъдат свободни да бъдат себе си. Те няма да бъдат с хора, които не могат да ги одобряват такива, каквито са. Така че в случай че към момента са в близост, това значи, че те се усещат в сигурност с вас.

7. Близнаците ще ви кажат тъкмо това, което мислят. Без задръжки

Близнаците не се опасяват да ви кажат това, което в действителност мислят. Те са от този вид хора, които ще ви кажат всичко, което им е в мозъка без какъвто и да е филтър… даже и да не е хубаво.

8. Те постоянно виждат светлата страна на нещата

Човекът от зодия Близнаци е този благополучен късметлия, който е постоянно подготвен да се забавлява. Дори когато сте изпаднали в отчаяние, вашият другар Близнаци ще ви повдигне настроението  и ще направи всичко да се чувствате добре. Понеже те постоянно са щастливи и бодри, всякога ще се радвате да ги срещнете. Те просто ще оправят деня ви!

9. Те простят, само че не не помнят

Духовното животно на Близнаците би трябвало да е слонът. Те простят елементарно, само че не не помнят в никакъв случай, когато сте ги предали. Когато на Близнака му пука за вас, тя или той ще преодолее грешките, които сте създали. Но тъй като Близнаците не могат да не помнят, ще ви е доста мъчно да възвърнете доверието им. Моралът на историята: не прецаквайте Близнаците.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР