Ако нямате достатъчно страст в отношенията с любимия мъж, проверете

...
Ако нямате достатъчно страст в отношенията с любимия мъж, проверете
Коментари Харесай

Най-страстните мъже според зодията

Ако нямате задоволително пристрастеност в връзките с обичания мъж, проверете дали този проблем не е закодиран в неговия хороскоп? Вероятно той не е част от тима на най-страстните мъже съгласно знака на зодиака.
Прочетете още
Лъв, Овен, Скорпион, Стрелец, Близнаци! Ако желаете да имате същински Казанова вкъщи, търсете мъж измежду тези зодии!

Лъв  

Мъжете Лъвове са владетелите и завоевателите на света, те са родени да бъдат водачи и обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Ако харесват една жена, те ще употребяват цялата си харизма, с цел да я съблазнят.

За тях пристрастеността е като театрално деяние, където всеки има своя роля и костюм. Лъвът в никакъв случай няма да работи непосредствено. Съблазняването ще бъде премислено и изпълнено с разкош – правилните помощници-приятели на Лъва ще обсипят офиса на мечтаната дама с шикозни букети, ще поръчат най-изисканите виновност за рождения ден на майка й и ваканционни пакети с другари, където никой не е бил преди.

Щедрата душа на Лъва не му разрешава непретенциозно да седи в ъгъла и да написа сантиментални стихове. Ако някой различен претендира за неговата годеница, Лъвът няма да показва превъзходството си над врага. Той умерено ще следи по какъв начин обичаната му постепенно, само че несъмнено „ попада в негов плен “, впечатлена от комплиментите и подаръците му.

Овен 

Ако сте с мъж, роден под знака на Овен, е съвсем невероятно да се оплачете, че пристрастеността е напуснала връзката, тъй като е невероятно да бъде сподавен безконечният огън в душата на Овена. При мъжете от тази зодия пристрастеността и провокацията вървят ръка за ръка – колкото по-емоционално една жена реагира на дейностите на Овена, толкоз повече той разцъфтява. С подобен мъж ще бъде мъчно да усетиш рутина и еднообразност – той постоянно рисково бурно показва възприятията си. Огънят на пристрастеността хвърля Овена от една прекаленост в друга: преди малко е полудял от ревнивост, а в идната секунда двамата ще се втурнете с гневна скорост да посрещнете залеза.

Нощни серенади, предложение за брак пред голям брой хора, буен секс след чупене на чинии – всичко това ви е обезпечено с мъж Овен, само че единствено не го карайте да чака и не го изтощавайте с муден отговор – няма нещо, което да го нервира и изнервя повече от това.

Скорпион

Решителните и самоуверени Скорпиони знаят, че дамите, попаднали в техните мрежи, в никакъв случай няма да желаят да излязат от тях. Мистично привлекателни и секси, Скорпиони могат да разсънят пристрастеността даже и в най-упоритата жена. Колкото повече дамата подценява тяхното ухажване, толкоз по-силно става желанието им да я покорят. И те ще употребяват най-провокативните трикове, с цел да я завладеят.

Във връзката с мъж Скорпион дамата несъмнено губи главата си, поддавайки се на неговата чувствена игра. Мъжете с този знак не обичат да се подчиняват на никого, тъй че постоянно остават водещи във връзката. Чарът на Скорпиона работи като внушаемост върху дамата до него и тя е съгласна да извърши всяко негово предпочитание. В брака пристрастеността сред дамата и мъжа – Скорпион въобще не угасва, а в противен случай, придобива устойчивост и става все по-дълбока и многолика като скъпо вино.

Стрелец

Мъжете от тази зодия стрелят със своите амурски стрели право в сърцата на сантиментални млади дами. Те имат огромно сърце и тяхната обич и внимание ще бъдат задоволителни за всички девойки, които харесват. Когато Стрелците видят цел /красиво момиче/, те не виждат спънки да поканят новата си обич на среща.

Стрелците обичат да поемат опасности и са спонтанни – да се впуснат в нова любовна случка, освен това с цялото си сърце и душа, за тях е като премеждие в неразучени земи. Стрелците са фенове на тъмната част от денонощието, обичат вечерта и нощта. Тогава романтиката и пристрастеността са напълно под техен надзор. И това, което се случва през нощта, остава загадка единствено за двамата. Стрелците обичат такива интриги, когато вярата за среща или скришен разказ въодушевява душата им и отхвърля тежестта на работното всекидневие. Страстта на Стрелеца се разсънва не от физическото привличане, от хубостта на тялото, а от близостта на душите. Тя ще се изрази в четенето на стихове, в взаимни уединения тук-там, изпълнени с нематериалност и мистичност, в диалози за смисъла на живота.

Близнаци

Мъжете Близнаци знаят, че дамите „ обичат с ушите си “, по тази причина интензивно ги обсипват с най-съблазнителните похвали. Мечтата на Близнаците е да намерят такава жена, с която животът няма да им стигне, с цел да обсъдят всичко на света. За мъжете от тази зодия флиртът е интелектуален секс.

Близнаците обожават да флиртуват – те ще бъдат по-силно впечатлени от жена, която е дала отговор завладяващо на закачката им, в сравнение с от най-голямата хубавица в света. Разговори под луната, романтика, само че и доста часове в разискване на взаимни каузи и учене – това е, което в действителност вълнува и възбужда Близнаците. Те упражняват не тялото, а мозъка си, тъй че даже в преклонна възраст очите на мъжете Близнаци горят буйно, което значи, че имат какво да опишат. Красиво и забавно говорещ мъж като тях ще търси срещи в интелектуални клубове, на конференции, на образования – там, където се усеща като риба във вода. И щом види заинтригуван дълбокосмислен взор, ще употребява целия си сексапил, с цел да ви завърти главата. Приятелските романи към момента съществуват!

Източник: Dama.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР