Ако нямаш пари - страдаш, или умираш! Това са фактите

...
Ако нямаш пари - страдаш, или умираш! Това са фактите
Коментари Харесай

Безумие! По 500 лева на ден в Пирогов!

Ако нямаш пари - страдаш, или умираш! Това са обстоятелствата в България. Малата ни родна картинка, обвързвана със опазването на здравето, демонстрира, че ние сме царе на безумията и куриозите.

Lupa.bg се натъкна на информация от Виктория Енчева - родител на малко дете, което е трябвало да бъде признато по неотложност в една от най-реномираните лечебни заведения у нас - " Пирогов ".

Майката показа тъжния факт, че човек би трябвало да разполага с много средства, с цел да се възползва от услугите на здравното заведение.

Ето какво написа тя в профила си във Facebook:

" Занимателно четиво!!!

Фирма " Пирогов " превъртяха играта. Пристигане с алергия по неотложност на 7-годишно дете, изключваме, че диагнозата е неверна, а докторът е 100% уверен.

Започваме " мача " със стая по 100 лева дневно, чаршафи нямаме!!! Продължаваме с проби 7 типа (платени), взимане на кръв (платено) + урина и впрочем (платено) във външни лаборатории.

Хубавото е, че в " Пирогов " медикаменти няма, просто няма!!!

Обикаляш всички аптеки и ставаш снабдител в отделението. След което ти се обаждат отново в 20:30, с нов лист медикаменти (нямат дори за събаряне на температура).

Всичко дотук е вероятно за вас ясно, само че да осведомявам останалите.

А какъв брой дни ще решат да стоите, е Божа работа. Ако нямате по 500 лева дневно, нямате работа в " Пирогов ЕАД/ООД/ЕТ "!!! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР