Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив. Това

...
Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив. Това
Коментари Харесай

Динко след инцидента: Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив

" Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив. Това е тъжната истина. Ако на мое място беше един елементарен възрастен човек със 150 лева пенсия да вземем за пример или младеж с 500 лева заплата, щяха да го отпишат още във Варна! "

Това съобщи извънредно пред " България Днес " Динко Вълев, прочут като Ловеца на мигранти. В началото на септември т.г. ямболският предприемач претърпя злокобен случай край Девня. 35-годишният мъж пострада, откакто 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и безусловно пада върху него. " България Днес " се свърза персонално с него, с цел да показа от първо лице детайлности за здравето си.

" С Божията воля и с положителните доктори към този момент се усещам добре. Изписаха ме от болничното заведение и съм си в офиса, с цел да работя. Много хора ме поддържаха, само че и доста злоба се изля върху мен. Тези, които нямат, постоянно остават нещастни и злобни. След случая животът ми се прекатурна. Ставам различен човек. Ще бъда доста по-внимателен и доста по-добър ", безапелационен е ямболията.

Вълев е извикан по неотложност в Девня, с цел да помогне с тежката си механизирана техника, само че самичък едвам не губи живота си. След случая той е откаран на момента във варненската болница " Света Анна ". Там лекарите откриват, че Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и голям брой други пострадвания. Заради тежкото му положение нито един от лекарите не се ангажира, че може да помогне на потърпевшия. Препоръчват му да потърси помощ в София.

Така Динко заплаща на хеликоптер, с цел да го транспортира до " Пирогов " в столицата, където е поверен в ръцете на извънреден експерт - проф. доктор Диян Енчев, шеф на Четвърта травматологична клиника към болничното заведение за незабавно лекуване. В началото съществува огромна заплаха той да остане неработоспособен до живот. След няколко интервенции Динко още веднъж е на крайници и продължава да се занимава с всекидневните си задания
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР