Ако няма стабилна държава и национална сигурност, нищо друго няма

...
Ако няма стабилна държава и национална сигурност, нищо друго няма
Коментари Харесай

Денков: Без стабилна държава и национална сигурност, нищо друго няма значение

Ако няма постоянна страна и национална сигурност, нищо друго няма значение. Това съобщи министър председателят Николай Денков, който насочи одобрение към участниците в провеждащата се в София интернационална конференция на тематика " Модернизация на защитата ", проведена от Центъра за развиване и политики, съобщи Българска телеграфна агенция.

Денков уточни, че страната ни е забавила редица планове за рационализация на армията, само че би трябвало да работи за тяхното сполучливо довеждане докрай, с цел да може да се интегрира пълноценно във въоръжените сили на НАТО. 

Всички осъзнаваме какъв брой значимо е това, което се случва през последните месеци, уточни Денков. Според него страните от Европа са живели дълго време с мисълта, че икономическото развиване ще опази мира, само че в този момент тази заблуда е унищожена. 

На силата може да се отговори единствено със мощ. Затова сме тук, с цел да забележим каква може да бъде силата, с цел да сме сигурни, че никой няма да прекрачи границите на Европейския съюз и НАТО, сподели Денков пред участниците на форума. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР