Ако няма разбиране по програмата, мандатът няма да бъде бавен

...
Ако няма разбиране по програмата, мандатът няма да бъде бавен
Коментари Харесай

Ако няма разбирателство за правителство, Нинова бързо ще върне мандата -

Ако няма схващане по програмата, мандатът няма да бъде муден и ще се върне несбъднат. Но и при най-малките знаци, че можем да реализираме единодушие по програмата, ще си отделим повече време, съобщи Корнелия Нинова пред публицисти след

Възнамеряваме още на следващия ден да стартираме диалозите. Първи ще поканим “Продължаваме смяната “, сподели тя.

Българска социалистическа партия няма да беседва за кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Кандидатурата за министър председател би трябвало да бъде излъчена от парламентарната група на " Продължаваме промяната ", повтори позицията си Нинова.

Според нея сложното при тези диалози ще бъде сътрудниците, които са си споделили много остри неща, минали си в персоналното пространство, да намерят метод да седнат на една маса и да беседват за политики.

„ Да приказваме за това, което ни чака през есента и зимата. За нас приоритет е обществената политика, бяхме и до момента общественият дирек на държавното управление, ще останем такива и в договарянията, и в бъдещо държавно управление “, сподели тя и посочи, че министрите в кабинета ще станат ясни откакто бъде реализирано единодушие сред партиите за поддръжка на програмата.

„ Националният съвет на партията ни удостовери досегашните 4 министри и даде висока оценка за работата им “, съобщи Нинова.

Досега с “Демократична България “ работихме добре, рационално. Винаги намирахме решения на въпроси, които са ни разделяли - в името на националния интерес, твърди ръководителят на Българска социалистическа партия.

Според нея мъчно ще бъде да се откри сечението сред “Продължаваме смяната “ и “Има подобен народ “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР