Ако няма правителство, ГЕРБ ще бъдат виновните. Това заяви политологът

...
Ако няма правителство, ГЕРБ ще бъдат виновните. Това заяви политологът
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ако няма правителство, вината ще падне върху ГЕРБ

Ако няма държавно управление, ГЕРБ ще бъдат отговорните. Това съобщи политологът Първан Симеонов пред БНР.

Той недоумява какво мислят, че ще реализиран ГЕРБ, в случай че махнат Тодор Тагарев като министър на защитата. Според него може в действителност Бойко Борисов да не харесва по какъв начин се оправя Тагарев, само че западните сътрудници държат на него. По думите му няма значение дали Тагарев ще оглави МО, с изключение на за гласоподавателите на ПП-ДБ.

Първанов отбелязва, че тактиката на ГЕРБ е била през ден да пускат през медиите известия, че всичко се проваля, с цел да вкарат ПП-ДБ в режим на молба. По този метод ГЕРБ развързва ръцете си, тъй като, в случай че има държавно управление, ГЕРБ ще наподобяват като градивна мощ. Това е политическо надхитряне, акцентира той.

Политологът акцентира, че метода, по който текат договарянията, наподобяват по този начин, като че ли и двете страни желаят да има държавно управление. Той обаче не изключва и разновидността да има предварителни избори. ГЕРБ са спокойни, че постоянно може да се случи държавно управление и си разрешават тази игра на котка и мишка, счита Симеонов.

По думите му тъй като ПП-ДБ са влезнали в капан още с влизането в сглобката с ГЕРБ . В този миг в България и в изискванията на война в Украйна няма никакъв метод управническият роман да бъде разказан без ПП-ДБ, посочи той.

От ГЕРБ зависи дали ще имат ПП-ДБ до себе си, или ще имат ПП-ДБ като гневна съпротива. ПП-ДБ на следващия ден биха могли да излязат на жълтите павета и доста бързо ГЕРБ могат да бъдат още веднъж набутани в ъгъла на кръга, добави Симеонов.

Ако боричканията сред ГЕРБ и ПП-ДБ не престават, хората ще потърсят нещо трето, а претенденти за трето изобщо не липсват, сподели още той.
 Мария Габриел върна мандата изпълнен
Мария Габриел върна мандата изпълнен

Моята отговорност е огромна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР