Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на

...
Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на
Коментари Харесай

Васил Божков към феновете: Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на Левски”

" Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на " Левски ". Оттук нататък би трябвало вие да решите по какъв начин ще се показва отборът”. Това е споделил бизнесментът Васил Божков на среща с последователи на ”синия” клуб.
Думите на Божков се чуват в малко видео, снимано от един от присъстващите, и оповестено в уеб страницата 7dnilevski.com

” Знаете какво направихме. Школа направихме, стадиона щяхме да го довършим тази година. Отборът ни е мощен, имаме шансове за купа, шансове за първо място в шампионата, само че нещата бяха дотук. Трябва да решите какво, по какъв начин и за какво. Това е обстановката. Атаката идва от Валери Симеонов. Той внася законопроекта. Ако се гласоподава това нещо - край! ", споделя Божков, който стои зад финансирането на тима.

Срещата се организира в неделя, като след нея нямаше формален коментар от клуба.

" Има притежатели за тази работа. Привържениците сме, с цел да поддържаме тима, а не да вършим прогнози дали бъдещето е оптимистично ", разяснява сбито ръководителят на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиян пред бТВ.

Срещата се организира единствено няколко дни, откакто водачът на политическа партия НФСБ - Валери Симеонов, внесе предложение лотарийните игри да се провеждат само и единствено от страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР