Ако някоя се пусне с бельо, това ще е новина.

...
Ако някоя се пусне с бельо, това ще е новина.
Коментари Харесай

Няма срам! Емануела се пусна без гащи

Ако някоя се пусне с долни дрехи, това ще е вест. И Емануела не остана по-назад и се пусна на присъединяване с гащеризон, които има повече тюл, в сравнение с плат. Той не прикриваше нищо.

Нямаше човек в клуба в Слънчев бряг, за който да не е ясно, че певицата е както майка я е родила изпод. Това отврати дамите, само че подвигна настроението на мъжете в клуба.

Феновете от мъжки пол я налазиха, само че Емануела се правеше на тежка и ги отблъсна. Това не й пречеше да се любува на вниманието.

Поведението на певачката провокира куп мнения в обществените мрежи. Едни я поздравяват за смелостта й, а други подлагат на критика лекото й държание и я упрекват в неналичието на морал.

На Емануела обаче въобще не й пука. Прави се на уверена жена, която знае какво желае.

Преди няколко месеца мина в тима на русокоските. Тогава отново се издъни, като се появи този път единствено по сутиен. Тя напомпа гърдите си с още по-голяма доза силикон и бързаше да ги развее пред аудитория. Явно е, че прави какви ли не опити, с цел да притегли вниманието върху себе си. Така е, конкуренцията в лекия род е голяма и  певиците се чудят и маят какво да вършат.

Инфо: news2

Тагове: Емануела певица чалгаджийки без бельо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР