Ако някой в България е участвал в разстрела на Къро,

...
Ако някой в България е участвал в разстрела на Къро,
Коментари Харесай

Емил Димитров: Къро може да е искал дял от частната митница на бившата си съпруга

Ако някой в България е взел участие в разстрела на Къро, ще страда. Няма по какъв начин да не се е застраховал и негови другари да не си върнат. Това сподели някогашният екоминистър Емил Димитров - Ревизоро за NOVA.

" На връщане от командировка в Турция хроата ми описаха за голям паркинг, който се планува да бъде един тип частна митница. Тя е на Размиг Чакърян - Ами и някогашната брачна половинка на Къро, а в случай че това е с негови пари, би трябвало да желае дял от приходите. Ако не е правено с негови пари, а е желал да взе участие, е допустимо да е имало спор. А на държавната митница се основават извънредно доста проблеми, с цел да спре да действа гарата.  " Златният мочур " нищо не е в съпоставяне със " златния " паркинг ", разяснява той.

По думите му се вземат по 20-30 евро на всеки камион. " Те са към 3000 от време на време. На месец може да се генерират милиони. В Турция е същото, само че там парите отиват за митниците, а у нас - в частни ръце. Не мога да кажа, че контрабандата е намаляла, само че приходите от митниците са положителни. Проблемът е, че служебният кабинет си постави управление и щом са назначени от президента, наложително ги изкарват неприятни ", уточни Димитров. И добави, че ще има стабилно болшинство тъй като " интереса клати феса ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР