Ако някой в България е построил комунизма в идиличния смисъл

...
Ако някой в България е построил комунизма в идиличния смисъл
Коментари Харесай

Владо Карамазов остана без ангажименти, почива 22 дни през октомври!

Ако някой в България е построил комунизма в идиличния смисъл на думата, в който човек работи единствено в случай че желае, то това е Владо Карамазов. От всичките 31 дни на октомври работни за артиста са едвам девет. Останалите 22 дни са му чиста отмора – тъкмо противоположното на работния график на елементарния българин, видя HotArena.

Че в последно време не се претрупва с задължения, разкри самият Карамазов, който разгласява стратегия с представленията си за октомври. Оказва се, че си е обезпечил цели две цялостни седмици отмора, а през останалото време излиза на сцената през ден. За целия месец има едвам 9 представления и то все такива, в които играе от години. За да не се товари ненужно, не поема участия в нови спектакли, които ще изискват от него да разучава текстове и да създава непознати облици. И в случай че някой мисли, че 9 дни работа на месец са малко, той би трябвало да знае, че през септември артистът е бил на сцената едвам 4 пъти.

Вместо това избира да кръстосва пътищата със своя мотоциклет и да се отдава на обичаното си занимание – фотографията. Преди дни артистът се похвали със своя първи професионален ангажимент като фотограф – план, обвързван с Нощта на театрите, която ще се организира на 16 ноември. Всичко останало към него е свободна стратегия.

Явно обаче даже почивката е почнала да омръзва на звездата, тъй като Карамазов е решил да я понамали, като се върне в сериала „ Откраднат живот ”. Преди дни той насочи пряк въпрос към почитателите си – да снима или да не снима в продукцията? И защото множеството от тях пожелаха да го видят още веднъж в лекарска престилка, Владо разгласи: „ Очаквайте ме скоро като Христо Карагьозов ” – героя му в здравната сага. Най-вероятно обаче ще излиза на екран понякога, тъй като ще изиска графикът му да бъде задоволително рядък, с цел да не наруши заниманията със себе си.
Междувременно братът на Владо – сладкарят Иван Александров, е на път дефинитивно да се върне в родината, откакто прекара години в Англия. Преди дни властелинът на миксера, който направи торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, е направил следващия си семинар в София, на който е предал познания на любители-сладкари. След него е възнамерявал изяви в Бургас и Варна.

Както „ Уикенд ” писа, началник Александров е съумял да забогатее, с помощта на сходни уроци, за които почитатели на кухненските престилки безусловно се избиват, плащайки над 200 лв. за 8-часова лекция с упражнение. Това се оказало по-изгодно от работата на Острова. Ето за какво не е изключено напълно скоро двамата братя, които сега единствено си вървят на посетители понякога, да се съберат за непрекъснато на родна земя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР