Ако някой трябва да бъде виновен, това няма как да

...
Ако някой трябва да бъде виновен, това няма как да
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Ако някой трябва да бъде виновен, това няма как да е ГЕРБ

" Ако някой би трябвало да бъде отговорен, това няма по какъв начин да е ГЕРБ. При нови избори ПП-ДБ няма да са втора политическа мощ, а може би трета или четвърта. Те в никакъв случай не са имали отговорност към държавността. "

Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър на финансите от ГЕРБ Владислав Горанов.

Според него не може да се има доверие на Асен Василев.

" Добрата вест е, че маските паднаха, а Борисов и Пеевски схванаха кой е Асен Василев ", разяснява още той и разкритикува политиката на сегашния финансов министър, който отдалечава страната от пътя ѝ към Еврозоната.

Кризата, в която изпаднахме, сподели, че още в първия ден на договарянията ПП-ДБ са били неискрени и на позицията, че няма да позволен кабинет с мандат на ГЕРБ, разяснява Горанов.

В 49-ото Народно заседание може да има държавно управление единствено с министър председател Мария Габриел, безапелационен бе Горанов.

Политическата рецесия ще свърши тогава, когато министър-председател стане политически водач. Разбира се, най-вече опит има Бойко Борисов, разяснява още Горанов и добави, че неналичието на водачество в България през последните години, е проблем.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР