Ако някой се чуди как са изглеждали рекламите на Apple

...
Ако някой се чуди как са изглеждали рекламите на Apple
Коментари Харесай

Apple Archives - сайтът, в който цялата история на Apple е събрана на едно място

Ако някой се чуди по какъв начин са изглеждали рекламите на Apple през 1985 година и какви препоръки е давала компанията за правенето на " VR фотоси " през 1995 година, към този момент има място, където тази информация е налична.

Apple Archives е уебсайт, който съставлява самобитен дневник на всичко, основано от Apple през последните над 40 години.

Въпреки името си, уеб сайтът не е дело на Apple, а на мъж на име Сам Голд, който от много години работи върху основаването на сходна база данни с продуктите на компанията.

Сайтът е стартират под формата на директория в Гугъл Drive, след което е еволюирал в YouTube канал, който е бил закрит преди към две години.

В момента базата данни на Apple Archives съдържа към 15 000 файла с обща величина от над 1TB.

Колекцията, която откриваме на горния линк, е в действителност впечатляваща с благосъстоянието си, само че надалеч не е цялостна или приключена.

В нея обаче можем да открием същински антики, като невиждани до момента реклами и изявленията със Стив Джобс, промо клипове на компютри и артикули, които доста от нас не помнят, и какво ли още не.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР