Ако някой от моите служители е сгрешил, няма да се

...
Ако някой от моите служители е сгрешил, няма да се
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Ако някой от моите служители е сгрешил, няма да се поколебая да се разделя с тях

Ако някой от моите чиновници е сбъркал, няма да се поколебая да се разделя с тях, сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова във връзка тежкия пътен случай на Автомагистрала " Струма ".

В отговор на поисканите от специалисти по пътна сигурност оставки в ДАИ и АПИ, районният министър сподели:

" Аз не мога от едно гледане на една тежка злополука по малкия екран, да взема крайни решения " и добави, че ще направи инспекция по случая, след което ще заяви резултатите за положението на пътя.

Допълни, че е схванала за нещастието от медиите.

Комитова акцентира, че медиите постоянно отнасят своите въпроси по пътната сигурност към Министерство на регионалното развитие и АПИ, а не към Държавната организация по пътна сигурност, която би трябвало да обобщава всичките тези резултати и да осведоми обществото и съответните служби.

" Пътната сигурност е общ брой от няколко неща - пътна инфрастуктура, за която дава отговор АПИ, надлежно Министерство на регионалното развитие, имаме авто парк, имаме също по този начин и водачи. Затова в страната е основана специфична " Държавна организация по пътна сигурност ", която би трябвало да сплотява всички тези елменти, да ги проучва и да алармира към съответните три детайла, които участват в така наречен разбиране пътна сигурност ", сподели Виолета Комитова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР