Ако някой не иска България да има правителство, това е

...
Ако някой не иска България да има правителство, това е
Коментари Харесай

Божанков: Ако някой не иска България да има правителство, това е президентът

Ако някой не желае България да има държавно управление, това е президентът. А инструментът, с цел да няма държавно управление, е прокуратурата.

Това написа в профила си във Facebook депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.

" Изглежда, че за следващ път държавното обвиняване е по-скоро състезател в политическия развой, в сравнение с самостоятелен държавен орган. Президентът в прав текст излезе от конституционната рамка. Той би трябвало да спомага и да е оня посредник, който да поставя всички старания, без значение дали е първи, втори или трети мандат, България да има държавно управление. Че Радев работи за следващото служебно държавно управление не е загадка, само че не го беше заявявал по този начин непосредствено. За него Конституцията е някакъв скучен фон, наподобява. Атаките от президентството не са спирали, само че това е техният връх ", акцентира Божанков.

" Президентът е чувал и по-страшни диалози, само че не е бил по този начин впечатлен. Сега обаче е мощно обезпокоен, когато би трябвало да връчи мандат и България най-накрая да има постоянно проевропейско държавно управление. Имаме явен проект какво да вършим в идващите месеци. Нови избори не дават решение. Те биха дали още гориво на президентската република и повече тежест на партии като " Възраждане ". Този мандат е единственият път пред България и ще създадем всичко допустимо, с цел да го осъществяваме ", уточни още Явор Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР