Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често

...
Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често
Коментари Харесай

Минчев контрира: ИТН да не се бунтуват, те не стъпват на коалиционни съвети

" Ако някой не идва на съдружни препоръки, това са най-често от " ИТН " (ИТН), Слави Трифонов надлежно не е идвал ", разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в пост във Фейсбук написа:

" Представителите на " Продължаваме Промяната " в този кабинет нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят. И доста постоянно това въобще не е положително за страната ".

" Не виждам съображение за сходна рецензия, в противен случай - стараем се да има разговор, не мога да се съглася, че няма разговор,

най-малко от наша страна ", уточни Минчев. Той се съгласи, че в обединението се слагат червени линии от сътрудниците. Но, добави Минчев, и досега са се поставяли - в последна сметка съумяваме да намираме баланс, не е елементарен този развой, имаме вяра, че и по този начин ще продължи.

Председателят на Народно събрание е уверен, че с рационален метод от всички актуализацията на бюджета ще бъде направена.

" Вот на съмнение от страна на ГЕРБ не ни тормози, това е естествена процедура ", разяснява още Никола Минчев. " Ако преценяват да внесат избор на съмнение, ще го разгледаме, няма нищо притеснително в една законова процедура ", изясни той.

Във връзка с ниския рейтинг на Народно събрание, съгласно социологическо изследване от през вчерашния ден

(през май 19% от интервюираните правят оценка позитивно работата на Народното събрание, при 24% през април), Минчев съобщи, че би трябвало да бъдат ускорени някои от обещаните основни промени.

" И по този метод да покажем, че в действителност действаме и това, което сме дали обещание, ще го създадем

- това чакат жителите от нас ", посочи ръководителят на Народното събрание. " Ние направихме някои стъпки като закриване на спецправосъдието, предстоят още и имам вяра, че когато ги предприемем и се видят действителните резултати, това ще върне доверието в институцията ", добави той.

Никола Минчев чака в края на този месец или началото на идващия в Народно събрание да има законопроект, обвързван с промени в антикорупционната комисия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР