Ако някой може да отговори логично и убедително на този

...
Ако някой може да отговори логично и убедително на този
Коментари Харесай

Е, НЕ! Обяснете как 60-годишната Анита Мейзер си хвана с 20 години по-млад топ мачо!

Ако някой може да отговори разумно и безапелационно на този въпрос, шестица му пишем! Как съумя 60-годишната Анита Мейзер да забие не просто по-млад мъж, а топ мачо и красавец, който е с цели 20 години по-млад от нея и е първенец по жиу жицу?! А де?!

Да, става дума за Тони Агостини, по който въздишат сума ти мадами, в пъти по-млади от наша Анитка. А Мейзер може да има кубици силикон и джуки до носа, само че несъмнено няма нищо общо с нежна, женствена хубавица...

Самата Анита очевидно осъзна, че хората ще си помислят тъкмо това и пусна многозначителни снимки с обичания си. Над тях написа: " Какво прави този спортист, този Аполон, този първенец и красавец с мен ли?! Ами, каквото си желае и каквото желаяме двамата ".

На едната от фотосите двойката си държи ръцете, а текстът е " фотография за размисъл ". Сега в случай че се окаже, че Мейзер ще се и дами за този жребец, напряко мнозина ще хлъцнат.

Коментарите в нета са много като множеството от потребителите откровено се чудят на мозъка на хубавеца. Още повече, че Анита не е богата, помним по какъв начин неотдавна молеше в мрежата за финансова помощ от нейни почитатели, с цел да си смени гръмналия силикон.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анита Мейзер мачо жиу жицу Тони Агостини жребец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР