“Ако някой може да артикулира македонската тема - това е

...
“Ако някой може да артикулира македонската тема - това е
Коментари Харесай

Севлиевски: Ако някой може да артикулира македонската тема - това е Слави Трифонов

“Ако някой може да артикулира македонската тематика - това е Слави Трифонов ". Това съобщи някогашният енергиен министър и политически анализатор Мирослав Севлиевски пред Нова телевизия. 

“Това болшинство, този парламент и това държавно управление изгубиха 6 златни месеца да обяснят на българското общество и на нашите съседи в районен съд Македония защо става дума. Нито Генчовска, нито Весела Чернева имат качества да приказват с обществото. Слави Трифонов може да опише къде е казусът ", безапелационен бе Севлиевски.

Думите му са във връзка изтеглянето на четирима министри от Има Такъв Народ от ръководството. 

“Трудно ми е да опиша това, което се случи през днешния ден ", сподели някогашният енергиен министър и изясни какво би следвало оттук-нататък. 

“Процедурата е следната - през днешния ден Слави Трифонов сподели, че отдръпва своите министри. Първо да забележим те дали ще си подадат оставките. След това, когато се внесат в Народното събрание - да забележим по какъв начин и по кое време ще влязат в дневния ред. Мнозинството може да ги внесе и дали ще има кой да ги вкара в дневния ред, с цел да се гласоподават ", разясни Севлиевски, като добави, че това може да се случи в неустановен период от време. Той прикани ръководещите да намерят метод да “не поставят нови провокации пред българите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР