Ако някой, който чете този текст в момента, е раждал,

...
Ако някой, който чете този текст в момента, е раждал,
Коментари Харесай

Да се възстановиш от раждане? Няма нищо по-лесно... или поне за тези известни българки

Ако някой, който чете този текст сега, е раждал, то сигурно знае какво значи " възобновяване след раждане ". Другите пък сигурно са пожелавали на свои близки, станали майки, " бързо възобновяване ". 

Та физическото и прочувственото възобновяване след раждането не е лесна работа или най-малко не е за множеството дами, минали през това. Е, има и изключения и през днешния ден ще ви разкажем за тези изключения измежду известните българки. Разказваме ви за най-бързите възобновявания след раждане в родния шоубизнес.

Виж още: Мария с още разкрития за брака с Гущеров: Още в деня на сватбата знаела, че ще се разведат

Антония Петрова

Няма по какъв начин да не стартираме точно с нея. Само две седмици след раждането на сина си, тя се похвали: свалила всичките 11 кг, които качила по време на бременността. Тогава тя посъветва дамите да раждат естествено и да кърмят - нещо, което стана мотив за скандал измежду онлайн общността на майките.

Виж още: Диляна Попова и Калин Врачански: С приятелче на море

Биляна Лазарова

Продължаваме с най- " прясното " попълнение в тази ранглиста. Биляна роди доскоро повече от седмица, а през днешния ден наподобява все едно в никакъв случай не е раждала. Е, несъмнено за това имат отношение и годините ѝ, само че пък би трябвало да признаем, че и тя не изпълня кой знае какъв брой по време на бременноста си. Единствената диря от развой на възобновяване, която почитателите ѝ видяха, беше кръвоспиращ колан, с който се снима в stоry.

Виж още: Луиза Григорова, Веси Бонева, Петя Дикова... известните българки, които ще станат майки през 2020 година

Теа Минкова

Въпреки че инфлуенсърката нееднократно е признавала, че не съблюдава кой знае какъв режим по време на бременността си, и тя върна бързо формата си отпреди нея. Е, приказваме единствено за килограми. В собствен влог тя изясни, че се чувствала тромава, което отдала на качените килограми. Установила обаче, че тежестта ѝ е същото, просто формата е друга. Вече и това е в предишното, въпреки и половин година след раждането на дъщеричката ѝ.

Виж още: Мона Гочев и синът ѝ Никола ще прекарат три вълнуващи месеца на каравана край морето

Златка Райкова 

Плеймейтката стана изключително потайна за персоналния си живот и това, което ѝ се случва и през какво минава. Въпреки това всички видяха, че и тя извънредно бързо възвърна формата си. 

Виж още: Одобрява ли дребната Паола новата ария на Преслава? Певицата с очарователно видео

Цвети 

Половинката на Криско от мистериозна хубавица се трансформира в един от топ инфлуенсърите у нас и то за ужасно малко време. Дълго време за бременността ѝ единствено се пишеше, без тя да удостоверява или отхвърля каквото и да е било. Миналото лято в клипа " Да или не " новината беше публично обявена. Е, ето я (по-горе) и Цвети. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР