Ако някой е заплаха за българския суверенитет, това е режимът

...
Ако някой е заплаха за българския суверенитет, това е режимът
Коментари Харесай

Хр.Иванов не изключва коалиция Доброто + ГЕРБ

Ако някой е опасност за българския суверенитет, това е режимът на Владимир Путин. Неговата експанзия дестабилизира правилото за неприкосновеност на границите. Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява изявлението на президента Румен Радев от Брюксел, в което той уточни, че е знак на суверенно решение България да не поддържа и да не е част от общата поръчка на множеството страни от Европейския съюз за доставката на снаряди за Украйна.

" Нека сме реалисти. Нашият фундаментален интерес е да се възвърне в Източна Европа ненарушаване на границите ", сподели още Иванов.

Той добави, че е от изключителна значимост България да има постоянен кабинет след предварителните парламентарни избори на 2 април. По думите му обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " е подготвена да беседва с всички партии за съставянето на държавното управление, в случай че завоюва вота. Именно поради това водили и положителна акция досега, с цел да имат допирни точки с другите политически сили.

" Иначе се събираме малко като сезонна работа в Народното събрание за по 3-4 месеца. Приемаме следващия сватбарски бюджет и след това отново отпътуваме да вършим акция, да разделяме хората, след което е доста мъчно да намерим общото ", добави Христо Иванов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР