Ако някой е толкова развълнуван от второто място на Ники

...
Ако някой е толкова развълнуван от второто място на Ники
Коментари Харесай

Джо Байдън получава съперника, когото иска. Греши ли?

Ако някой е толкоз разчувствуван от второто място на Ники Хейли в Ню Хемпшир, колкото Доналд Тръмп, това ще бъде индивидът, който е гледал завръщанията от Белия дом във вторник вечер.

Кампанията на Джо Байдън се пробва от месеци да убеди всеки, който желае да слуша, че републиканските първоначални избори са странично шоу и че американският електорат би трябвало да се приготви за още една година на безпорядък на Тръмп.

Това оформи позицията на Байдън най-ранните нападения в предизборната акция, в това число неговия старт във Valley Forge по-рано този месец, където той предизвести, че Тръмп е „ подготвен да пожертва нашата народна власт [за] да се сложи на власт “.

Спечелителите на Байдън са набирали средства за вероятността със същата сила. Точно когато Хейли излезе на сцената в Конкорд във вторник вечерта, с цел да упорства, че „ тази конкуренция надалеч не е завършила “, финансовият екип на Байдън популяризира имейли до поддръжници, в които се споделя, че Тръмп е „ съвсем заключил републиканскат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР