Ако някой е извършил престъпление на територията на Обединените Арабски

...
Ако някой е извършил престъпление на територията на Обединените Арабски
Коментари Харесай

Журналист: Борисов за минута може да уреди екстрадирането на Божков

Ако някой е направил закононарушение на територията на Обединените Арабски емирства, може да заплати за него и да не лежи в пандиза. Такъв обаче не е казусът с предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Припомняме ви, че в неделя стана ясно от основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, че Божков, Георги Попов и Александър Тумпаров са задържани в ОАЕ.

Официално: Васил Божков, Георги Попов и Александър Тумпаров са лицата арестувани в ОАЕ



Снимка: Александър Тумпаров и Георги Попов

„ Емирствата са страна, с която ние нямаме конвенция за екстрадиция “, подсети още веднъж журналистът Георги Милков в студиото на Българска национална телевизия.

Ако Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче се обади, казусът може да бъде решен за минути и Божков да бъде екстрадиран.

Ревизоро за Васил Божков: На някой му е пристигнало до гуша и е разкрил схемата

Припомняме ви, че на 20 декември предходната година Специализираната прокуратура разгласи, че стартира инспекции на компании на Васил Божков, свързани със залози у нас. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

През 2014 година "Националната
лотария " не заплати нито един лев налог, вследствие на "забравен текст " в закона, съгласно който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 година бе въведен налог 15% от оборота на сдруженията с лиценз за осъществяване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 година досега, "Националната лотария " не заплаща дължимия по закон налог - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е обвързване за различен тип хазартен лиценз.

Според изнесените обвинявания от страна на Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в, ДКХ години наред е работела под цялостното влияние на Васил Божков, акционер в "Национална Лотария " както и в Еврофутбол, Евробет, и други Многократно са възпрепятствани голям брой оператори от издаване на
хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна процедура би трябвало да бъде веднъж вечно прекъсната и страната е належащо да се намеси уверено.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР