Ако някой ден искате да забогатеете, имаме добри новини за

...
Ако някой ден искате да забогатеете, имаме добри новини за
Коментари Харесай

10 фактора, които ни пречат да станем богати

Ако някой ден желаете да забогатеете, имаме положителни вести за вас, че всичко това е допустимо. Последвайте нашите препоръки за нещата, които ви отдалечават от тази последна цел и ги въведете в всекидневието си.
1. Решенията ви зависят от заобикалящата ви среда
Хората правят оценка една и съща обстановка по друг метод според от средата. Това е потвърдено от опит. Но в действителност положителните решения, които водят до триумф са тези, които не се въздействат от нея.
2. Игнорирайте отрицателните неща
Често подценяваме или отлагаме неприятните и сложни задания, надявайки се, че ще се разрешат сами. Неплатените сметки, споровете и отрицателните мнения на шефовете ни стопират да забогатеем. За да избегнете това, се пробвайте да осмислите цялата информация и да сте сериозни. Когато приемете проблемите, ще се открият повече благоприятни условия пред вас.
3. Не подценявайте мързела
Мързелът е огромен наш зложелател. Ние считаме, че до момента в който лежим на дивана и мързелуваме не ни коства нищо, само че това време в действителност може да бъде усвоено за нови умения, курс или ново занимание.
4. Оставяме опциите да ни подминават
Вижте какво имате и решете дали различен може да го употребява, или не. Ако е по този начин - съществуват споделени платформи, в които може да публикувате неизползвани от вас движимости и да зарадвате някой различен.
5. Планирайте бюджета си
Повечето разноски би трябвало да се възнамеряват от много по-рано. Ако желаете нова кола, би трябвало да спестявате пари, а не да ползвате кредитната си карта. Ако нямате проекти за бъдещето, елементарно може да се окажете със няколко заема.
6. Не познавате цените
Ако не знаете цените на продуктите, ще се окаже, че харчите повече от нужното. Един от триковете на маркетинга е, че ни подлъгва да купуваме артикули с червен етикет, до момента в който в различен магазин стоката даже още по-евтина и не е понижена.
7. Не отделяте пари за развлечение
Ако не посещавате кино, заведения за хранене и кафенета, в даден миг ще се окаже, че просто съществувате, а не живеете живота си същински. Докато ограничавате разноските, можете да намалите излизанията, само че не да ги отрежете изцяло. Излизайте с другари или ги канете вкъщи, да вземем за пример.
8. Не сте положителни в договарянията
 Папа Франциск: Пандемията унищожи стопанската система, учредена на господството на богатите Папа Франциск: Пандемията унищожи стопанската система, учредена на господството на богатите
Папа Франциск съобщи през днешния ден, че пандемията от ковид е разрушила така и така нестабилните стълбове на международния стопански модел, из...
Не можете да съумеете сами. Ето за какво имате потребност от умения за договаряния. Тази линия е присъща за съумелите хора. Най-добрите такива имат добра заплата, хубава работна среда и невероятни връзки с шефовете си. Ако не умеете да се договаряте, пробвайте с някой курс. Все отново би трябвало да знаете какъв брой коства вашия труд и по какъв начин да си извоювате тази цена, нали..
9. Нямате близки и другари
Ако се фокусирате прекомерно доста върху парите, ще забравите за близкото си обграждане и ще го изгубите. Проблемът идва с това, че приятелите ни ни въздействат положително, а когато ги няма не вървим в вярната посока. Когато има някой, който има вяра в нас, е по-лесно.
10. Вярвате, че благосъстоянието е неприятно
Някои хора имат вяра, че то прави хората зли, само че има доста образци, че това не е по този начин. Можете да забогатеете и към момента да сте положителни, а към този момент ще имате опция да помагате и на другите - това напълно зависи от вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР