Ако някога сте се чувствали обидени от приятел, леля, чичо

...
Ако някога сте се чувствали обидени от приятел, леля, чичо
Коментари Харесай

Как да убедите свой роднина, който вярва, че културата на отмяната е измама

Ако в миналото сте се чувствали афектирани от другар, вуйна, чичо или специалист, който отхвърля културата на анулация като непроблемна или машинация, имам какво да споделя с вас. „ Отмяната на американския разум “, новата ми книга с журналиста от Gen-Z Рики Шлот и включваща увод от обществения психолог Джонатан Хайд, има значимо обръщение за тези хора.

„ Отмяната “ безапелационно демонстрира, че културата на анулацията освен съществува, само че процъфтява в университетските кампуси в невиждан мащаб, че е част от вреден метод към „ печелене на разногласия без печелене на причини “, и че сее безпорядък в институциите и подкопава публичното доверие в експертизата.

През моите 22 години отбрана на свободата на словото както в колежа, по този начин и отвън него, открих, че тези, които се пробват да омаловажат или отрекат съществуването на културата на анулация, нормално нямат знания за историята на свободата на словото и академичната независимост. Те също по този начин постоянно стартират с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР