Ако някога сте се чудили защо изпитвате органична непоносимост към

...
Ако някога сте се чудили защо изпитвате органична непоносимост към
Коментари Харесай

Зодиите, които тотално НЕ си пасват

Ако в миналото сте се чудили за какво изпитвате органична нетърпимост към човек, с който преди малко сте се срещнали, отговорът може да се крие в зодиите. Има зодиакални знаци, които се схващат отлично, а има и такива, които са съвместими колкото бензин и запалка. Вижте кои са хората, с които надали в миналото ще откриете общ език:
ОВЕН: Рак, Козирог, Везни
Вероятно няма да ви се получи изключително добре, в случай че се опитате да изградите същинска любовна връзка с Рак или Козирог. Тяхната сила просто не се съчетава добре с огнената ви природа и най-после те ще ви разочароват, в случай че сте им дали своят вот прекомерно доста доверие. По същия метод няма да е удачна и връзката ви с Везни, като се има поради, че са вашата астрологична диаметралност.
ТЕЛЕЦ: Лъв, Водолей, Скорпион
Може би наподобява, че знаете какво вършиме, когато става дума за обич и романтика, само че в случай че желаете да си спестите главоболия и разрушено сърце, по-добре избягвайте представителите на Лъва и Водолея. Що се отнася до Скорпиона – може да имате някое и друго горещо полово прекарване, само че „ горещо “ не значи съгласуемост.
БЛИЗНАЦИ: Дева, Риби, Стрелец
И без това ви е мъчно да вземате решения, по тази причина дано го създадем вместо вас: Не сте съвместими с Дева и Риби. Просто по този начин стоят нещата. И в случай че си мислите, че със Стрелец може да ви се получи, имайте поради, че това би било по-скоро щастливо изключение.
РАК: Овен, Везни, Козирог
Вероятно се влюбвате доста, нали? Причината влюбванията ви да не траят дълго е, че си падате главно по Овни и Везни. В този случай няма по какъв начин да ви се получи. А в случай че гравитирате към Козирог, подгответе се за отчаяние и болежка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР