Ако някога сте се чудили как се определят рейтингите на

...
Ако някога сте се чудили как се определят рейтингите на
Коментари Харесай

Мюлер разбива формулата на FIFA

Ако в миналото сте се чудили по какъв начин се дефинират рейтингите на обичаните ви играчи в добре познатата електронна поредност FIFA, би трябвало да сте наясно с едно - задачата не е по никакъв начин, но по никакъв начин лесна. С това се занимава екип от над 9000 анализатори и експерти по обработка на данни, в това число треньори и скаути, които работят за професионални клубове. Във формулата се включва и избран брой притежатели на сезонни билети на тимове, чиито мнения също се вземат под внимание.

Защото въпреки всичко има играчи, които блестят с нехарактерни съставни елементи и които не са блестящи дрибльори или не разполагат с невероятна техника, само че все пак са страхотни футболисти. Точно тук се отключва и мистерията към това по какъв начин Томас Мюлер от Байерн (Мюнхен) на процедура е разрушил формулата за основаване на рейтинга в една от най-обичаните и известни видеоигри.

Since making his debut in 2008, no Bayern player has scored more goals in the Champions League than Thomas Muller (42), he is also a top assist provider in the Champions Leaue since March 2009 (15).

Bayern's leader in Champions League! pic.twitter.com/woHpcDDsbQ
— Bayern mania (@Bayern_mania) March 15, 2018
“Томас Мюлер действително не е толкоз добър в нeщо съответно, с изключение на в това, че знае къде и по кое време да бъде позициониран. Винаги намира вярното място. Дрибълът му не е невъобразим, не всеки път ударите му са задоволително положителни, приключва много неопределено, силата на шутовете му също не е невероятна. Така че, в случай че съдим по тези фактори, крайният му рейтинг би бил… абсурден. Прекалено нисък”, споделя Майкъл Мюлер-Моринг, който е измежду отговорниците за данните и информацията на играчите в прехода от действителния към виртуалния свят.

Not the result we were all hoping for, but thank you for your support all the same! #MiaSanMia pic.twitter.com/sa2dIgQFar
— FC Bayern English (@FCBayernEN) March 18, 2018
Накратко - макар че сборът на индикаторите при Мюлер не е изключително впечатляващ, от EA Sports му дават висока оценка, с цел да може виртуалната му фигура да е допустимо най-хубав еквивалент на действителната такава.

В тазгодишното издание на FIFA и по-конкретно в най-популярния режим - Ultimate Team, където всеки може да сглоби тим от желани от него играчи и в който рейтингите могат да се трансформират в действително време, Томас разполага с оценка от 86. Уменията му с топката са оценени на 3 звезди от 5 вероятни, а играта му със слабия крайник, в тази ситуация левия, на 4 от 5 вероятни.

Обикновената карта на Мюлер се подрежда чак след тези на Мануел Нойер (92), Роберт Левандовски (91), Матс Хумелс (88), Джером Боатенг (88), Тиаго Алкантара (88), Ариен Робен (88) и Артуро Видал (87), а подобен с него рейтинг (86) имат Дейвид Алаба, Хамес Родригес, Франк Рибери и Хави Мартинес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР