Ако някога сте проверявали историята на браузъра на детето си

...
Ако някога сте проверявали историята на браузъра на детето си
Коментари Харесай

Kiddle – детската версия на Google

 кидъл

Ако в миналото сте проверявали историята на браузъра на детето си и сте откривали връзки, които водят до някъде, където не би трябвало, имаме добра вест за вас. Стартира новата търсачка „ Кидъл “, аналогична на Google, която изключва опцията детето ви да се натъкне на неуместно видео или нещо друго, когато сте заети и не можете да следите сърфирането му.

В „ Кидъл “ има същите функционалности, единствено че те са приспособени за деца. Например, вместо нормалния декор, стои галактическа тематика с роботи.

Първите три уеб страницата, появяващи се след търсене, са сметнати за деца. А останалите – по-голямата част са насочени за интелекта на възрастен човек, само че отново са филтрирани.

 Джъстин Бийбър кидъл

Пробвахме и въведохме няколко неприлични думи, които могат да бъдат написани от деца. „ Кидъл “ се прояви като чудесно стражарско куче.

Допускаме, че детето ви ще желае да научи освен това за Джъстин Бийбър, само че вие не бихте желали да научи и някои пиперливи обстоятелства от неговата биография. Например за гонките под въздействието на неразрешени субстанции или неприличните му снимки в „ Инстаграм “. „ Кидъл “ ще се селектира прилични картинки и текстове.

В сегашната цифрова епоха децата ни научават повече, в сравнение с би трябвало да знаят. Разбира се, не можем да оградим децата от всичко, само че пък може да се постараем. Затова „ Кидъл “ е една наложителна услуга.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР