Ако някога сте били изневерявани от партньор, знаете, че болката

...
Ако някога сте били изневерявани от партньор, знаете, че болката
Коментари Харесай

`Аз съм странична мацка - спала съм с женени мъже от 20 години и никога не съм била хваната`

Ако в миналото сте били изневерявани от сътрудник, знаете, че болката е мощна, някъде сред гняв, оскърбление и опустошаване. Но в миналото била ли си „ друга “ жена? Бихте ли могли да се срещате с някого, знаейки доста добре, че има връзка с някой различен?

В отговор на въпроса „ Жени, които са избрали да бъдат „ странична мацка “ на определен мъж, за какво направи ли го? Как свърши?’. Споделяйки претекстовете си в обществените медии, отговорите варираха от вбесяващи до напряко сърцераздирателни за всички участници.

Една жена разкри: „ Направих го, тъй като се влюбих бясно. Или най-малко по този начин си мислех. Той беше затулен нарцисист, който ме свиреше като цигулка. Бях млад, нерешителен, с доста травматично детство, в насилствена връзка и се възстановявах от травматично събитие в живота си, което нямах визия по какъв начин да преработя. Мислех, че Бог ми е хвърлил кокал един път и го хванах с две ръце, без да мисля за следствията.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР