Ако някъде в екипа на Слави Трифонов е останало място

...
Ако някъде в екипа на Слави Трифонов е останало място
Коментари Харесай

Слави, който даде много материал за Шоуто на Слави

Ако някъде в екипа на Слави Трифонов е останало място за най-хубавото качество - самоиронията, може би е време да влезе в приложимост. Появата на " ИТН " в политиката, с изключение на електорален таран, който може да разрушава ГЕРБ (засега разрушава, да забележим дали ще може да " изчегъртва " ) въпреки всичко има и доста огромен комичен капацитет. Въобще не се колебая, че в случай че друга партия беше предложила " мъж, жена и северномакедонец " да изхвърчат дружно в Космоса, " Шоуто на Слави " щеше да пропусне опцията за воле - такова нещо може да зареди скечове за цялостен сезон. 

Не ми се мисли и какво щеше да стане в случай че друга партия да вземем за пример беше предложила Николай Василев. Най-малкото: статус, в който Трифонов да заяви, че суверенът от дълго време е дал присъдата си над Николай Василев и тази присъда е станала ясна с потапянето на Национална движение „Симеон Втори" на дъното на океана при доста други разрушени кораби. Но, уви - сега нещата звучат иначе - върху Василев, споделя Слави, , той е специалист, който не е бил оценен. Никак не е добре това - Слави звучи по този начин, както звучи Станишев. Ако чуете, че Трифонов каже, че против него се води " клеветническа акция " или че някой е " изпитал катарзис " нещата към този момент ги брой за завършили. " Време е за друго " и Николай Василев в това време? Няма нищо по-смешно от това. И нищо по-малко друго. 

Нататък: цялото нещо с " министерски съвет, обявен по фейсбук " - очевидно записан даже преди изборите. Впрочем, не би било учудващо в случай че се е оказало, че има и други разновидности за записи, направени по-рано, така наречен " заготовки ", с които е трябвало да се работи съгласно случая. Как " Шоуто на Слави " щеше да подходи към партия, която оповестява всичко най-важно по обществените мрежи? Този вид скечове щяха да се наредят някъде след северномакедонеца, само че отново щяха да са от добра годишна продукция. 

Тошко Йорданов и отрязването на ръцете на репортера? Не съм сигурен, че самият Тошко Йорданов би пропуснал да попилее самия Тошко Йорданов. Монолог на еднорък кореспондент в понеделник вечер - най-малко. Класически облик, който да се задържи най-малко няколко сезона; изключително щом страшна безсмислица като Станислав Христов-Христосков се задържа близо десетилетие.

И така нататък: отвън всички въодушевления и терзания, които има към " ИТН ", наподобява належащо да се прибави и това - че хуморът и самоиронията в самата партия са замрели още в самото й начало. Това не е нито добър сигнал, нито ще докара ненапълно. По неразбираема причина " ИТН " изобщо не употребява най-хубавото си оръжие, поради биографията на всички. Без това оръжие боят няма да настане; или ще се обърне против тях. 

 

Автор: Райко Байчев 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР