Ако новата метла наистина мете, значи Кет Дийли не е

...
Ако новата метла наистина мете, значи Кет Дийли не е
Коментари Харесай

Котката, която сбъдна мечтата! От зарязването на скромните моливни поли на Холи до мързенето на пода в студиото – всички признаци, че здравата Дийли си проправя собствен път, след като получи работата на живота си в This Morning

Ако новата метла в действителност мете, значи Кет Дийли не е губил време да почисти всички следи от Холи Уилоуби от студиото на White City на This Morning - като се стартира от дрешника й

ГАРДЕРОБЪТ

Нямате поли вид молив? Няма проблем! Докато някогашната водеща Уилоуби беше известна със своя постоянно въртящ се дрешник от рокли с изпъкнали бедра - нормално съпроводени от чорапогащи и високи токчета, Дийли се върна към основите.

Във вторник водещият обърна циферблата обратно, като носеше тесни дънки на пода в студиото, съвсем необхватен фешън пропуск по време на 14-годишното ръководство на Уилоуби.

Токчетата с високи токчета също бяха изоставени, като Дийли ги остави да събират прахуляк в съблекалнята, до момента в който тя представяше шоуто с високи до коленете кожени ботуши.

Зрителите наподобява дадоха позитивен палец на земния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР