Ако носите снимка на котката си в портфейла си заедно

...
Ако носите снимка на котката си в портфейла си заедно
Коментари Харесай

10 неща, които котките правят само с онези, които смятат за най-близки

Ако носите фотография на котката си в портфейла си дружно със фотоси на децата си, явно сте от хората, които считат косматите любимци за пълноправни членове на фамилията.

Ако носите фотография на котката си в портфейла си дружно със фотоси на децата си, явно сте от хората, които считат косматите любимци за пълноправни членове на фамилията. Но дали вашата котка мисли същото? Ветеринарката от Нова Зеландия доктор Лиън Мелин изброи за Parade характерни признаци, че котката ви възприема, като „ мама “ или „ баща “.

„ Котките нямат безусловно същата идея за майка и баща като нас. Те обаче гледат на своите човешки „ родители “ като на пазители и другари. Може да забележите, че вашата котка не прави някои неща с други хора, само че ги прави точно с вас, тъй като ви възприема като неин родител! ", споделя Мелин.

И по този начин, ето 10 неща, които котките вършат единствено с тези, които считат за най-близки човешки „ другари “ или „ родители “:

1.Те ви стоплят. Движенията с лапите, сходни на месене на тесто или масажиране на меките елементи на тялото на притежателя, е характерен образец за това държание. Това е знак, че вашата котка се усеща добре и удобно с вас, споделя ветеринарката.

2. Те мъркат, когато са покрай вас. „ Мъркането е общоизвестно като знак за спокойна котка “, споделя доктор Мелин.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР