Ако никога не сте чували за марката Force Motors, то

...
Ако никога не сте чували за марката Force Motors, то
Коментари Харесай

Индийска G-Klasse с 13 места и 90 конски сили

Ако в никакъв случай не сте чували за марката Force Motors, то не се тормозете, най-вероятно не сте единствените. Последния план на индийската компания демонстрира SUV, което наподобява е взиаимствало черти от Mercedes G-Klasse и Toyota Land Cruiser. Возилото се продава в разнообразни конфигурации, една от които предлага място за 12 пасажера плюс водача.



Моделът се предлага в общо три версии, като всички са с една и съща дължина на купето, а подредбата на седалките е по-различен метод, както може да видите и от фотографията. При конфигурацията с 13 места можем да отбележим, че мястото за багаж е минимално и даже никакво.



Макар и скромни екстри, то индийската G-Klasse може да се похвали с екран в средата на таблото, който побира в себе си навигация. По предпочитание на клиента може да се добави и двузонен климатроник, който може би е една от положителните вложения при събирането на 13 души в едно купе. Отделно SUV-то идва с електрически прозорци и централно заключване на цена от 13 хиляди евро за базовия вид.



Задвижването се обезпечава от 2.6-литров дизелов елемент с оптималната мощ от 90 конски сили и въртящ миг, достигащ 250 нютон метра при най-високите си стойности. Трансмисията е механична с 5 предавки, а задвижването се предава единствено към задните гуми.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР